El cine català arrasa a Màlaga

'Callback', de Carles Torras, i 'La propera pell', d'Isaki Lacuesta i Isa Campo, guanyen en el festival de cine espanyol

fcasals33714379 icult fotograma de callback de carles torras 160430160532

fcasals33714379 icult fotograma de callback  de carles torras  160430160532
fcasals33606652 icult festival de cine de autor d a pelicula la pr160420133759

/

1
Es llegeix en minuts
Olga Pereda
Olga Pereda

Periodista

ver +

El cine català triomfa a Màlaga. El 'thriller' atípic 'Callback', de Carles Torras, i l'intrigant drama familiar 'La propera pell', d'Isaki Lacuesta i Isa Campo, copen els principals premis del festival, que acaba de fer públic el palmarès. 

Notícies relacionades

El principal guardó, la Bisnaga d'Or, recau en 'Callback', que també aconsegueix el premi al millor guió i millor actor per al xilè Martín Bacigalupo, que dóna vida a un psicòpata emigrant a Nova York, ciutat dura i aspra com poques. Mentrestant, el premi especial del jurat recau en 'La propera pell', la pel·lícula més clàssica d'Isaki Lacuesta, que aquesta vegada ha dirigit a quatre mans amb Isa Campo. El film, brillant i amb un toc de 'thriller', narra com un noi que fa vuit anys que està desaparegut torna amb la seva mare, interpretada per Emma Suárez, que s'emporta la Bisnaga a la millor actriu.

Per la seva banda, Sílvia Pérez Cruz és la triomfadora en l'apartat de música de la mà del drama musical sobre els desnonaments 'Cerca de tu casa' (Eduard Cortés), que suposa el debut en la direcció de la cantant i compositora.