PER A LA GIRA EUROPEA

Axl Rose, nou vocalista d'AC/DC

El cantant de Guns N'Roses substituirà Brian Johnson, que ha deixat els escenaris pel perill de perdre l'audició completament

 

  / AFP // FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Axl Rose, el líder del grup nord-americà Guns N'Roses, serà el vocalista de la banda de rock australiana AC/DC durant la pròxima gira europea, que començarà a Portugal i s'acabarà a Dinamarca.

El cantautor, músic i pianista nord-americà substituirà Brian Johnson, que ha hagut de deixar els escenaris pel perill de perdre l'audició completament.

"AC/DC reprendrà la gira mundial 'Rock or bust' amb Axl Rose com a vocalista. La gira europea comença el 7 de maig a Lisboa i s'acabarà el 12 de juny a Aarhus, Dinamarca", han anunciat els rockers australians en un comunicat difós aquest cap de setmana.

PARADES DE LA GIRA

La gira europea és la següent: Lisboa (7 de maig), Sevilla (10 de maig), Marsella (13 de maig), Werchter (16 de maig), Viena (19 de maig), Praga (22 de maig), Hamburg (26 de maig), Berna (29 de maig), Leipzig (1 de juny), Londres (4 de juny), Manchester (9 de juny) i Aarhus (12 de juny).

TAMBÉ ALS EUA

Notícies relacionades

Axl Rose també actuarà amb AC/DC en els 10 concerts que els australians van haver de suspendre als EUA pels problemes de pèrdua audició de Brian Johnson. Les dates dels nous concerts encara s'han d'anunciar.

El treball d'Axl Rose amb AC/DC no impedirà a l'artista, nascut a Lafayette (Indiana) el 1962, mantenir els seus compromisos amb la banda Guns N'Roses. 

Temes:

AC/DC Música