EL 16 D'ABRIL

Guns N' Roses, el retorn després de dues dècades

El vocalista Axl Rose i el guitarrista Slash han confirmat la seva reaparició junts en el festival de Coachella

axelslash

axelslash

1
Es llegeix en minuts

Guns N' Roses, amb Axl Rose Slash en la seva formació, i el retorn de LCD Soundsystem seran els plats forts del festival de música Coachella, que se celebrarà en dos caps de setmana consecutius del 15 al 17 i del 22 al 24 d'abril a Indio (Califòrnia).

El festival va anunciar dilluns el seu cartell per a l'edició del 2016, en què també apareixen noms d'artistes com Sufjan Stevens, Ellie Goulding, Ice Cube, Disclosure, Beach House, Grimes, M83 o la mexicana Carla Morrison, entre altres.

Els rumors d'una reunió de la formació clàssica de Guns N' Roses, amb el cantant Axl Rose i el guitarrista Slash al capdavant, han sigut molt freqüents últimament, però el festival no va confirmar oficialment qui integrarà la banda en la seva actuació de l'abril.

DESPRÉS DE DUES DÈCADES 

La setmana passada, la revista especialitzada 'Billboard' va assegurar citant "múltiples fonts" que l'aclamat grup de rock, conegut pels seus èxits 'Sweet child o' mine' o 'Welcome to the jungle', reuniria sobre l'escenari del festival Coachella Axl Rose i el guitarrista Slash, que no toquen junts des de fa dues dècades.

Després de conèixer-se el cartell, el guitarrista va publicar al seu perfil d'Instagram una fotografia amb el logo del grup acompanyat sobre la imatge del festival Coachella, sense afegir-hi cap comentari.

Notícies relacionades

Per la seva part, el vocalista Axl Rose es va fer ressò de la notícia a Twitter dient que l'actuació de Guns N' Roses estava "confirmada" sense més detalls.

El festival Coachella també serà l'escenari de la reunió de l'influent grup de música electrònica LCD Soundsystem, liderat per James Murphy i que es va separar el 2011. 

Temes:

Música