ESTRENA EL 4 DE NOVEMBRE

'Doctor Extraño', el tràiler del místic Cumberbatch

Marvel presenta el primer vídeo oficial del film on l'actor oblida Sherlock Holmes per descobrir les arts psíquiques de l'Himàlaia

Tràiler de ’Doctor Strange’ en espanyol. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Prevista la seva estrena el 4 de novembre, el primer tràiler oficial de 'Doctor Extraño' ('Doctor Strange') ja avança detalls de la nova història de la factoria Marvel en què el superheroi que encarna  Benedict Cumberbatch no té res a veure amb el Sherlock Holmes al qual tenia acostumats els seus seguidors sinó amb un místic bruixot. Les imatges revelen que Doctor Extraño és un neurocirurgià de Nova York que, després d'un greu accident, no pot seguir exercint. Viatja a l'Himàlaia, on un monjo li ensenya com tornar a exercir la seva professió aprenent les arts místiques.  

El personatge que interpreta Cumberbatch es basa en el que el 1963 van crear per a la factoria de còmic americana Stan Lee i Steve Ditko. Doctor Extraño aprendrà a usar contra el mal els seus poders psíquics acabats de descobrir, entre els quals figuren la telepatia, la projecció astral i el teletransport. 

Notícies relacionades

El vídeo mostra imatges de l'entrenament que Doctor Extraño rep a l'Himàlaia i claus que conviden a deixar de "veure la vida per un pany" i obrir la ment. 

En el repartiment del film, dirigit per Scott Derrickson ('El exorcismo de Emily Rose'), figuren, a més de Cumberbatch, Tilda SwintonRachel McAdams, Scott Adkins, Mads Mikkelsen i Michael Stuhlbarg.