Scott Eastwood i Charlize Theron cremaran gasolina a 'Fast & Furious 8'

L'actriu serà la malvada de la nova entrega de la saga, que arribarà als cines l'abril del 2017

Scott Eastwood i Charlize Theron cremaran gasolina a 'Fast & Furious 8'
1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La vuitena entrega de l'adrenalínica saga d'acció i cotxes 'Fast & Furious' arribarà als cines l'abril del 2017. I de mica en mica van coneixent-se els actors que s'afegiran al repartiment encapçalat per Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson i Michelle Rodriguez. Aquest dilluns s'ha sabut que l'imparable Scott Eastwood, fill de Clint Eastwood, s'incorporarà a l'equip de Dominic –Diesel– Toretto, un fitxatge que s'uneix al ja conegut de Charlize Theron.

El mateix actor ha confirmat la notícia a través del seu Instagram, compartint un text en el qual dóna les gràcies per l'oportunitat i té un record pel desaparegut Paul Walker, l'emotiva presència pòstuma del qual va ser una de les claus de l'èxit sideral de la setena entrega de 'Fast & Furious': "Paul va ser un gran amic meu. Vam fer surf junts, vam viatjar junts, i va ser una gran influència per a mi quan era jove. Va ser un germà gran per a mi".

Notícies relacionades

Poca cosa se sap de la trama de 'Fast 8', tret que Cuba podria ser un dels escenaris del rodatge, segons va informar 'Variety', i que Charlize Theron i Kristofer Hivju (conegut pel seu paper de Tormund Giantsbane a 'Juego de Tronos) interpretaran els papers de malvats a la pel·lícula, que serà dirigida per F. Gary Gray ('Straight Outta Compton'). El compte oficial de 'Fast & Furious' va compartir una imatge de Theron en la qual era qualificada com "la pitjor adversària" de l'equip de Toretto.

Scott Eastwood, de 30 anys acabats de fer, apareixerà en una altra gran franquícia, la d''Escuadrán suicida', així com a 'Snowden', d'Oliver Stone.