AVANÇAMENT

Tim Burton presenta el tràiler de la seva nova pel·lícula

'El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares' s'estrena el pròxim 30 de setembre

Tràiler d’’El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares’, de Tim Burton. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

A jutjar pel tràiler que acaba de veure la llum, la nova pel·lícula de Tim Burton té tot el que es pot esperar d'una pel·lícula del seu autor..., excepte Johnny Depp. L'avançament d''El hogar de Miss Peregrine para niño peculiares', adaptació de la novel·la del mateix títol escrita per Ransom Riggs que es va convertir en un petit fenomen editorial el 2012, exhibeix fantasia, humor, efectes especials i aquella sensibilitat infantil un pèl recargolada que caracteritza el director d''Eduardo Manostijeras' i 'Big fish'.

La història arrenca quan una terrible tragèdia familiar deixa Jacob, de 16 anys, viatjant sol per la costa de Gal·les, i en una illa topa amb les ruïnes del que havia estat una residència per a nens amb habilitats extraordinàries regentada per una tal Miss Peregrine. Jacob descobreix que un d'aquells peculiars nens era el seu avi i, el que és més estrany, esbrina que encara pot estar amb vida en algun racó d'aquest lloc tan misteriós.

Notícies relacionades

El repartiment està encapçalat per Asa Butterfield (Jacob), Eva Green (Miss Peregrine), Samuel L. Jackson, Judi Dench, Ella Purnell, Allison Janney i Rupert Everett. L'estrena mundial de la pel·lícula està prevista per al 30 de setembre.