Primers noms del Sónar 2016: New Order, John Grant, Fatboy Slim...

El festival auspiciarà el debut a Europa del nou projecte del cantant d'Antony & The Johnsons

Vídeo de presentació del SÓNAR 2016 / periodico

1
Es llegeix en minuts

New Order, John Grant, Fatboy Slim... El festival Sónar Barcelona ha avançat els primers noms de la programació de la seva 23a edició, que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny del 2016 als recintes de Sónar de Dia (Fira Montjuïc) i Sónar de Nit (Fira Gran Via). Entre les més de 150 actuacions que tindran lloc aquests dies, destaquen dues estrenes europee: el debut d'ANOHNI (el nou projecte del cantant d'Antony & The Johnsons) i la presentació de l'obra del compositor nord-americà John Luther Adams 'Become Ocean', interpretada per l'OBC.

Notícies relacionades

L'influent grup britànic New Order aprofitarà el Sónar per presentar el seu nou àlbum, 'Music Complete'. A més dels noms citats, el cartell del festival inclou figures rellevants de l'escena electrònica, com el discjòquei novaiorquès Kenny Dope, el xilè Matías Aguayo, el duo francès Acid Arab, el productor i 'toaster' Congo Natty, el raper londinenc Skepta i la col·laboració entre King Midas Sound i Fennesz, entre altres.  

Amb motiu de les festes nadalenques, el 27 de novembre surt a la venda el 'pack' SonarGift, una promoció limitada que inclou l'abonament general per a tot el festival més una sèrie de sorpreses, a un preu de 180 euros i que pot adquirir-se en aquest enllaç.