PEL·LÍCULES AMB DESCOMPTES

Entrades a 2,90 euros a la Festa del Cine

La convocatòria se celebra dimarts, dimecres i dijous d'aquesta setmana

Cues davant els Cinesa de Barcelona a la Festa del Cine de tardor del 2014.

Cues davant els Cinesa de Barcelona a la Festa del Cine de tardor del 2014. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

La IX edició de la Festa del Cine se celebrarà dimarts, 3, dimecres, 4, i dijous, 5, de novembre, uns dies durant els quals els espectadors podran disfrutar de les pel·lícules en cartellera a un preu de 2,90 euros per persona.

Igual que en edicions anteriors, els espectadors s'hauran d'acreditar a la pàgina web 'www.fiestadelcine.com' per aconseguir l'acreditació que els permetrà disfrutar d'un preu reduït per entrada durant els tres dies de l'esdeveniment. Amb l'objectiu de fomentar la participació de les famílies i les persones grans, els menors de 14 i els més grans de 60 anys no hauran d'acreditar-se a la web.

Igualment, en aquesta nova edició es podran seguir comprant les entrades per a la Festa del Cine per tres canals de venda diferents: taquilla, caixers de venda d'entrades situats als vestíbuls dels cines i plataformes habituals de venda per internet.

Durant aquests tres dies, la cartellera comptarà amb l'última pel·lícula de directors espanyols com Alejandro Amenábar o Alex de la Iglesia; els nous treballs d'actors i directors internacionals com Woody Allen, Ricardo Darín, Hugh Jackman, Matt Daemon, Guillermo del Toro, Vin Diesel, Johnny Depp, Rober DeNiro, Dustin Hoffman i amb protagonistes del cine espanyol com Luis Tosar, Javier Gutierrez, Carmelo Gómez, Javier Cámara, María León, Gorka Otxoa, Inma Cuesta, Mario Casas i Eduardo Noriega entre altres.

Notícies relacionades

Entre altres pel·lícules, estaran disponible durant la Festa del Cine: 'Amama', 'Black Mass', 'Del Revés', 'El Becario', 'El cadáver de Anna Fritz', 'El Coro', 'El Desconocido', 'El Rey de la Habana', 'El último cazador de brujas', 'Everest', 'Golpe de Estado', 'Hitman', 'Hotel Transilvania 2', 'Irrational Man', 'La cumbre escarlata', 'La playa de los ahogados', 'Los miércoles no existen', 'Marte', 'Mi gran noche', 'Pan', 'Paranomal Activity: Dimensión fantasma', 'Regresión', 'Truman', 'Vulcania' i 'Yo, él y Raquel'.

La Festa del Cine està organitzada per la Confederació de productors audiovisuals espanyols (FAPAE), la Federació de Distribuïdors de Cine (FEDICINE), la Federació de Cines d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts de l'Audiovisual (ICAA).