La novena Festa del Cine ja suma un milió d'acreditats

La nova edició per poder veure pel·lícules a 2,90 euros se celebra de dimarts a dijous de la setmana que ve

Espectadors en un cine de Barcelona, en l’edició del 2014 de la Festa del Cine.

Espectadors en un cine de Barcelona, en l’edició del 2014 de la Festa del Cine. / FERRAN NADEU

2
Es llegeix en minuts

Tot a punt per a la novena edició de la Festa del Cine, que se celebrarà a tot Espanya la setmana que ve, del dimarts 3 al dijous 5 de novembre, i per a la qual ja hi ha a prop d'un milió de persones acreditades a la web www.fiestadelcine.com per participar-hi. Amb l'acreditació, durant aquests tres dies es podrà accedir a les sales adherides a la promoció al preu de 2,90 euros per entrada.    

Com s'ha explicat aquest dijous a Madrid, durant la presentació a l'Acadèmia de Cine, en total són 353 cines, que sumen un total de 3.036 pantalles, els que formen part de la promoció que permetrà veure totes les pel·lícules de la cartellera a un preu especial. 

Igual que en edicions anteriors, els espectadors que desitgin participar en la Festa del Cine hauran de donar-se d'alta a la web www.fiestadelcine.com per aconseguir, de forma gratuïta, l'acreditació que els donarà dret al descompte durant els 3 dies. Els menors de 14 anys i més grans de 60 anys no necessiten acreditar-se, i poden disfrutar del preu especial directament a la taquilla del cine. A falta d'una setmana per a l'inici de la Festa del Cine, ja s'han inscrit a la web 989.934 persones, cosa que suposa un increment del 33% respecte a l'edició d'octubre del 2014 i un 54% més respecte a l'edició de maig del 2015. 

En aquesta nova edició es podran seguir comprant les entrades per a la Festa del Cine per tres canals de venda diferents: taquilla, caixers de venda d'entrades situats als 'halls' dels cines i plataformes habituals de venda per internet. Els espectadors que adquireixin les seves entrades a la taquilla, hauran de mostrar l'acreditació en el moment de la compra, mentre que aquells que adquireixin les seves entrades, bé als caixers o bé a internet, hauran de mostrar l'acreditació de la Festa del Cine en el punt de control d'accés a la sala.

Notícies relacionades

A la presentació de la nova edició de la festa han assistit, entre altres, el president de l'Acadèmia de Cine, Antonio Resines, Carmen Machi, Álex de la Iglesia, Carmen Machi, Pepón Nieto, Eduardo Noriega, Cesc Gay, Javier Cámara i Goya Toledo. 

Entre les pel·lícules que estaran disponibles hi ha 'Amama', 'Atrapa la Bandera', 'Black Mass', 'Del revés', 'El becario', 'El cadaver de Anna Fritz', 'El corazón', 'El desconocido', 'El nuevo Testamento', 'El rey de La Habana', 'El últim cazador de brujas', 'Everest', 'Golpe de Estado', 'Hitman', 'Hotel Transilvania 2', 'Irrational Man', 'La cumbre escarlata', 'La playa de los ahogados', 'Little Boy', 'Los miércoles no existen', 'Marte', 'Mi gran noche', 'Pan', 'Paranomal Activity: Dimensión fantasma', 'Regresión', 'Truman', 'Vulcania' i 'Yo, él y Raquel'.