INICIATIVA PER ATRAURE EL PÚBLIC A LES SALES

La pròxima Festa del Cine se celebrarà del 3 al 5 de novembre

Les acreditacions per participar en la convocatòria, amb entrades a 2,90 euros, es poden aconseguir des d'aquest mateix dimecres

Cues front davant un local multisales a la Festa del Cine d’octubre del 2014.

Cues front davant un local multisales a la Festa del Cine d’octubre del 2014. / ÁLVARO MONGE

2
Es llegeix en minuts

Torna la Festa del Cine. La novena edició d'aquesta exitosa iniciativa tindrà lloc a tot Espanya dimarts 3, dimecres 4 i dijous 5 de novembre, segons han informat els organitzadors.

Durant aquests dies es podrà accedir a les sales adherides a la promoció al preu de 2,90 euros per entrada, mostrant l'acreditació al cine.

Les acreditacions es poden aconseguir des d'aquest mateix dimecres 30 de setembre a la web www.fiestadelcine.com. Els menors de 14 i els més grans de 60 anys no necessitaran acreditar-se per participar-hi.

Amb aquest esdeveniment, organitzat per la Confederació de productors audiovisuals espanyols (FAPAE), la Federació de Distribuïdors de Cine (FEDICINE), la Federació de Cines d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts de l'Audiovisual (ICAA), es busca fomentar l'assistència a sales de cine com un hàbit social i cultural i mostrar l'agraïment de la indústria a tots els espectadors que cada any disfruten de la màgia de les pel·lícules a la pantalla gran.

Igual que en edicions anteriors, els espectadors s'hauran d'acreditar a la pàgina web www.fiestadelcine.com per disfrutar d'un preu reduït per entrada durant els tres dies de l'oferta. Amb l'objectiu de fomentar la participació de les famílies i les persones grans, els menors de 14 i els més grans de 60 anys no s'hauran d'acreditar a la web.

Com és habitual, en aquesta nova edició es podran seguir comprant les entrades per a la Festa del Cine per 3 canals de venda diferents: taquilla, caixers de venda d'entrades situats als 'halls' dels cines i plataformes habituals de venda per internet.

Els espectadors que adquireixin les seves entrades a la taquilla, hauran de mostrar l'acreditació en el moment de la compra, mentre que aquells que adquireixin les seves entrades bé als caixers o bé a internet hauran de mostrar l'acreditació de la Festa del Cine al punt de control d'accés a la sala.

Àmplia i variada oferta

Notícies relacionades

Els espectadors que assisteixin a la Festa del Cine podran disfrutar d'una àmplia varietat de pel·lícules. Durant aquests tres dies, la cartellera comptarà amb l'última pel·lícula de directors espanyols de reconegut prestigi com Alejandro Amenábar o Alex de la Iglesia, els nous treballs d'actors i directors internacionals com Woody Allen, Ricardo Darín, Hugh Jackman, Matt Damon, Guillermo del Toro, Vin Diesel, Johnny Depp, Rober DeNiro, Dustin Hoffman... i amb protagonistes del nostre cine de la talla de Luis Tosar, Javier Gutierrez, Carmelo Gómez, Javier Cámara, María León, Gorka Otxoa, Inma Cuesta, Mario Casas i Eduardo Noriega entre altres.

Entre altres pel·lícules estaran disponible durant la Festa del Cine: 'Amama', 'Black Mass', 'Del Reves', 'El becario', 'El cadaver de Anna Fritz', 'El coro', 'El desconocido', 'El Rey de la Habana', 'El último cazador de brujas', 'Everest', 'Golpe de Estado', 'Hitman', 'Hotel Transilvania 2', 'Irrational man', 'La cumbre escarlata', 'La playa de los ahogados', 'Los miércoles no existen', 'Marte', 'Mi gran noche', 'Pan', 'Paranomal Activity: Dimensión fantasma', 'Regresión', 'Truman', 'Vulcania' o 'Yo, él y Raquel'.