HISTORIETA

Mortadel·lo torna el dia 4 amb trompades electorals

Personatges que evoquen Rajoy, Iglesias, Fernández Díaz, Mas, Junqueras, Joan Carles i el Papa, junts en una vinyeta d'Ibáñez per a l'àlbum ¡Elecciones!'

Portada del pròxim àlbum de Mortadel·lo i Filemó, ’¡Elecciones!’.

Portada del pròxim àlbum de Mortadel·lo i Filemó, ’¡Elecciones!’.

1
Es llegeix en minuts

Els personatges del nou àlbum de Mortadel·lo i Filemó, '¡Elecciones!', que arribarà a les llibreries el dimecres 4 de novembre publicat per Ediciones B, ja estan en plena i divertida campanya. A més de la parella d'esbojarrats agents de la T.I.A, que creen el Partit Mortadel·lista Filemoner Espanyol, tothom sembla haver embogit per arrencar un vot a la resta d'aspirants. L'editorial ha avançat aquest dimarts una de les vinyetes més sonades creades per Francisco Ibáñez per a la nova aventura en la qual apareixen, en plena barussa, a més dels habituals de la historieta, personatges sospitosament semblants a polítics i personalitats de panorama actual, com Jorge Fernández Díaz, Mariano Rajoy, Pablo Iglesias, Oriol Junqueras, Artur Mas, el rei Joan Carles i fins i tot el papa Francesc.

Notícies relacionades

Mortadel·lo i Filemó no són els únics que es presenten a les eleccions: el Súper és candidat a la presidència pel partit PEPERO (Poble en el Poder RompiendoOsamentas) i el professor Bacterio lidera el C.U.L.O. (Científicos Unidos Liberando la Orbe). A la T.I.A. tothom buscarà la victòria electoral a través d'aliances i pactes i Mortadel·lo i Filemó intentaran atraure Ofelia cap al seu partit, encara que potser la jugada no els sortirà tan bé.   

Ibáñez torna amb un nou àlbum amb una trama lligada a l'actualitat després del fenomen editorial que va suposar el l'abril passat 'El tresorer''El tresorer', protagonitzat pel tresorer del Partit Papil·lar, amb un aire molt familiar al de Luis Bárcenas, que va superar els 100.000 exemplars venuts.