AVANÇ DE LA SEGONA PART

El tràiler d''Ocho apellidos catalanes' veu la llum

La pel·lícula protagonitzada per Dani Rovira i Clara Lago arribarà als cines el 20 de novembre

Tràiler de la pel·lícula ’Ocho apellidos catalanes’.

1
Es llegeix en minuts
IVÁN GÓMEZ / BARCELONA

La seqüela de l'exitosa pel·lícula d'Emilio Martínez Lázaro 'Ocho apellidos vascos' ja té tràiler oficial. L'avanç d''Ocho apellidos catalanes' s'ha publicat aquest dijous, a través de la distribuïdora Universal Pictures, quan queda una mica més d'un mes per a la seva estrena.

El rodatge, que es va iniciar l'11 de maig a Catalunya, va finalitzar el 5 de juliol a Sevilla, i després de descartar-se la seva estrena abans de les eleccions del 27-S, finalment veurà la llum aquest mes de novembre. Pel que fa als actors, a Karra Elejalde i Carmen Machi se'ls sumen en aquesta nova aventura Berto Romero, Rosa Maria Sardà i Belén Cuesta.

Notícies relacionades

La comèdia compta de nou amb Borja Cobeaga i Diego San José al capdavant del guió, que, entre altres temes, tractarà de la independència de Catalunya. 

ARGUMENT

Aquesta vegada, la història protagonitzada per Rafa (Dani Rovira) i Amaia (Clara Lago) té lloc entre Catalunya i Sevilla, a causa de la ruptura de la parella. Amaia ha deixat Rafa, i ella s'ha enamorat d'un català (Berto Romero). Una notícia que no ha agradat al seu pare, Koldo (Karra Elejalde), que decideix viatjar a Sevilla per convèncer el seu antic gendre que l'acompanyi a Catalunya per rescatar-la del seu nou nòvio i emportar-se la seva filla d'aquest ambient.