ÈXIT CINEMATOGRÀFIC

'Anacleto' sedueix a Catalunya

El film de Ruiz Caldera supera el milió de € de recaptació a Espanya

Imanol Arias i Quim Gutiérrez, a ’Anacleto: Agente secreto’.

Imanol Arias i Quim Gutiérrez, a ’Anacleto: Agente secreto’. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
BEATRIZ MARTÍNEZ / MADRID

En la seva primera setmana d'estrena, Anacleto: Agente secreto segueix la seva escalada imparable a la taquilla. Els espectadors han anat als cines a disfrutar d'aquesta precisa maquinària de rellotgeria que ha posat en funcionament el director Javier Ruiz Caldera amb la complicitat dels seus dos intèrprets principals, Imanol Arias en la pell d'Anacleto, i Quim Gutiérrez, que encarna el seu fill.

Durant el seu primer cap de setmana d'exhibició, la pel·lícula se situava de manera immediata al número u a Catalunya. El 95% de les sales catalanes on s'ha projectat s'han omplert de forma massiva amb espectadors àvids de disfrutar d'aquest irresistible còctel d'acció, comèdia, espectacle i aventures, que, a més, va ser rodat en gran part a Barcelona i l'Hospitalet, i compta amb escenaris i gestos de complicitat irònics a la cultura del país que són perfectament reconeixibles.

Notícies relacionades

De moment, i a l'espera que dimecres, dia de l'espectador, segueixi animant les xifres de taquilla, s'ha superat la xifra del milió d'euros en recaptació a tot Espanya, i ja són més de 135.000 espectadors els que han passat pels cines per veure Anacleto: Agente secreto en els últims quatre dies.

TEBEOS DE VÁZQUEZ / Un nou triomf de Zeta Cinema, la productora encarregada de portar a la pantalla el mític personatge procedent dels tebeos de Vázquez, i de Telefónica Estudios, en col·laboració amb TVE, TVC i Movistar+ ,que han sigut els principals artífexs a l'hora d'apostar per un projecte que ja s'estava trobant a faltar en el cine espanyol, el dels superherois amb un aire més propi, que parteixen de la nostra idiosincràsia al mateix temps que es revesteixen de l'espectacularitat hollywoodiana. Que són més nostres, més identificables, però igual d'efectius i de glamurosos.