Les estrelles es diverteixen a la 'première' d''Anacleto'

El cine Phenomena de Barcelona acull desenes de celebritats

1
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO / BARCELONA

anacleto: Agente secreto s'estrena avui a tot Espanya però ahir ja hi va haver uns quants espectadors que es van divertir molt amb el film de Javier Ruiz Caldera: les desenes de convidats vips que van assistir a la première a Barcelona, que es va celebrar a la nit en un cine Phenomena ple a vessar. Va ser una festa del cine i el glamur de què van disfrutar els protagonistes i estrelles del film, Imanol Arias, en el paper d'Anacleto ja envellit, i Quim Guitérrez, que interpreta el seu fill en aquesta cinta que barreja comèdia i acció a parts iguals. També hi va ser el director i gairebé tot l'elenc d'aquesta pel·lícula produïda per Zeta Cinema (Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo, Tres metros sobre el cielo, Ahora o nunca). Van posar també davant els fotògrafs Berto Romero, Alexandra Jiménez, Carlos Areces i Dani el Rojo.

No només hi van assistir els membres de l'equip de la pel·lícula, sinó també celebritats com el publicista Risto Mejide, el periodista Jordi Évole, els actors Jorge Sanz Aina Clotet, els directors J. A. Bayona, Maria Ripoll, Mar Coll i Elena Trapé, i la presentadora Ares Teixidó.

Abans de projectar-se la cinta, l'equip artístic va pujar a l'escenari per presentar-la. Allà, Gutiérrez va revelar que Ruiz Caldera i ell es professaven mútua admiració des de molt abans que Anacleto: Agente secreto els unís professionalment. Arias es va dirigir a la gent del cine, a qui va animar així: «Demà, quan us aixequeu, tingueu clar que allò que somieu i estigui escrit es pot rodar».

Notícies relacionades

Després, tots ells van disfrutar d'un film altament entretingut (la banda sonora va ser gravada per l'Orquestra Simfònica del Liceu) en què Imanol Arias interpreta un Anacleto madur que segueix sent agent secret i que té com a tapadora una empresa que elabora fuets. Vázquez, el seu gran rival

-i dolent de la pel·lícula- (interpretat per Carlos Areces), surt de la presó i busca venjança intentant matar Adolfo, el fill d'Anacleto (encarnat per Gutiérrez), que desconeix la doble vida del seu pare.