VENDA D'ENTRADES

EL PERIÓDICO posa a la venda les entrades per al nou espectacle de Les Luthiers

La taquilla online ofereix una oferta de 20% de descompte fins al 31 d'agost (codi CHISTBCN)

El quintet argentí presentarà '¡Chist!' entre el 17 i el 20 de març de l'any que ve

’¡Chist!’, l’espectacle antològic de Les Luthiers.

’¡Chist!’, l’espectacle antològic de Les Luthiers.

1
Es llegeix en minuts

Compra aquí tus entradas para Les Luthiers

Les Luthiers segueixen lluint el seu humor amb classe i tornen a Espanya per demostrar la seva vigència amb l'espectacle ¡Chist! Antologia, l'obra amb la qual celebren 48 anys de vida als escenaris. El grup argentí s'instal·larà a l'Auditori del Forum de Barcelona entre 17 i el 20 de març de l'any que ve. EL PERIÓDICO, diari patrocinador de l'espectacle, ja té les entrades a la venda,  i fins al 31 d'agost es poden comprar amb un descompte del 20 % les de la primera funció. Per aplicar aquesta oferta cal introduir el codi CHISTBCN.

Notícies relacionades

¡Chist!, que es va estrenar l'any 2011 a Rosario (Argentina) i ha estat recorrent llatinoamèrica durant tres anys, ratifica la vigència de Les Luthiers, autors d'un estil humorístic únic. Es tracta d'un recorregut de dues hores per les obres més aplaudides del grup argentí, algunes de les seves peces més populars com Daniel el seductor, Homenaje a Manuel Darío, el Bolero de los celos La bella y graciosa moza... Una recopilació amb la qual els seus milers de seguidors espanyols podran retrobar-se en directe dècades després d'haver-se estrenat.

 Les Luthiers porten aquest espectacle a Espanya després de l'èxit de Lutherapia, que van representar des de la primavera del 2012 en 22 ciutats de l'espanyoles. Igual que aquella vegada, començaran la seva gira el pròxim 7 d'octubre a Oviedo, passant després per Madrid i la Corunya fins a finalitzar a la capital catalana. En la seva extensa trajectòria, el quintet d'humoristes ha creat més de 170 obres i el seu recorregut ha sigut reconegut amb més de 30 premis.

Temes:

Les Luthiers