La Festa del Cine atrau en dos dies 661.000 espectadors

Les xifres de dilluns i dimarts són inferiors a les registrades en el mateix període de l'edició anterior

Un grup d’espectadors celebren la Festa del Cine a les taquilles de Cinesa Diagonal, aquest dilluns.

Un grup d’espectadors celebren la Festa del Cine a les taquilles de Cinesa Diagonal, aquest dilluns. / JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts

La Festa del Cine ha atret els dos primers dies d'aquesta setmana un total de 660.988 espectadors, segons les dades de Rentrak Spain. La xifra de dimarts, 337.409 persones, suposa un 770% més que el mateix dia de la setmana passada, però significa 371.695 menys que en la mateixa jornada de l'edició passada. En aquesta ocasió, l'abril del 2014, 1,9 milions d'espectadors van passar per les sales de cine (800.000 d'ells van veure 'Ocho apellidos vascos').

Una cosa similar passa amb els números registrats aquest dilluns, quan van anar als cines aprofitant el preu reduït, de 2,90 euros, de les pel·lícules d'estrena, 323.579 espectadors, un 335% més que dilluns de la setmana anterior, però menys que el mateix dia de la setena edició, que va registrar una entrada de gairebé mig milió de persones.

Aquesta vuitena edició de la Festa del Cine, que ha ampliat la durada a quatre dies, fins a aquest dijous, s'ha vist obligada a competir amb els partits de tornada de les semifinals de la Champions, dimarts amb el Bayern-Barça i aquest dimecres amb el Madrid-Juventus.

Notícies relacionades

La pel·lícula més vista ha sigut 'Vengadores: la era de Ultrón', seguida per 'El viaje más largo', 'Suite francesa', 'El maestro del agua', 'El gurú de las bodas', 'La familia Bélier', 'A cambio de nada', 'Fast & Furious 7', 'Perdiendo el norte' i 'Sweet home'.

Els espectadors, prèviament acreditats a la web www.fiestadelcine.com, podran adquirir entrades fins dijous mateix.