La Festa del Cine durarà quatre dies

L'esdeveniment s'allarga una jornada més a causa de la coincidència amb les semifinals de la Champions del Barça i del Reial Madrid

De l'11 al 14 de maig 343 cines d'Espanya oferiran pel·lícules a 2,90 euros l'entrada

1
Es llegeix en minuts
MARTA CERVERA / BARCELONA

La Festa del Cine durarà quatre dies, un més dels habituals. Començarà dilluns que ve i s'allargarà fins dijous. Durant aquests dies, el públic podrà accedir a les sales participants en la promoció al preu de 2,90 euros cada entrada mostrant al cine l'acreditació després d'haver-se registrat a la web www.fiestadelcine.com. Només els menors de 14 anys i els més grans de 60 no necessiten aquesta acreditació.

La Festa del Cine s'ha convertit en un important dinamitzador del sector. Des que es va posar en marxa les xifres d'assistència registrades s'han superat en cada edició. En aquesta ocasió hi participen 343 cines de tot Espanya, que sumen un total de 3.030 pantalles.

Cine i futbol

Segons els organitzadors, el motiu per allargar un dia més la Festa del Cine, que se celebrarà l'11, 12, 13 i 14 de maig, es deu a la coincidència amb la semifinal de la Lliga de Campions, un esdeveniment esportiu en què participen dos equips espanyols, el Barça i el Reial Madrid, que juguen en dies que coincideixen amb dues de les dates triades. La mesura és "totalment excepcional", adverteixen els organitzadors, que esperen que els fans dels dos equips puguin compaginar cine i esport.

Notícies relacionades

En aquesta nova edició es podran seguir comprant les entrades amb descompte per tres canals de venda diferents: taquilla, caixers de venda d'entrades situats als 'halls' dels cines i plataformes habituals de venda per internet. Els espectadors que adquireixin les entrades a la taquilla, hauran de mostrar l'acreditació en el moment de la compra, mentre que els que adquireixin les entrades als caixers o a internet hauran de mostrar l'acreditació de la Festa del Cine en el punt de control d'accés a la sala.

Estrenes

Durant aquests quatre dies, els espectadors podran disfrutar d'una àmplia varietat de pel·lícules per a tots els gustos. Aquest divendres s'estrenarà 'Hipócrates', una comèdia dramàtica francesa que ha triomfat a França, i 'A cambio de nada', triomfadora en l'últim Festival de Màlaga. La cartellera també presenta 'Asterix: La residencia de los dioses', i 'Vengadores. La era de Ultrón', 'Fast&Furius7' i 'Una noche para sobrevivir'.