ESPERADA ESTRENA

Llançat el nou tràiler de 'Terminator: Génesis'

L'actor Arnold Schwarzenegger torna a ficar-se en la pell del famós robot en un film dirigit per Alan Taylor

Tràiler de Terminator: Génesis, la nova pel·lícula de la saga. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els estudis de cine Paramount Pictures han estrenat aquest dilluns el nou tràiler de 'Terminator: Génesis', la cinquena entrega de la saga, una pel·lícula dirigida per Alan Taylor que planteja rellançar la història des del principi.

'Terminator: Génesis', que arribarà a les sales espanyoles el 10 de juliol del 2015, l'actor Arnold Schwarzenegger torna a ficar-se en la pell de Terminator després del seu pas testimonial per 'Terminator: Salvation' (2009), producció que es va realitzar quan l'intèrpret era governador de Califòrnia.

Notícies relacionades

La nova entrega reprèn la futura guerra entre homes i màquines poc abans d'una batalla decisiva l'any 2029, moment en què el líder de la resistència, John Connor (Jason Clarke), decideix enviar un dels seus soldats en un viatge en el temps fins a un moment cronològicament anterior als fets relatats a 'The Terminator' (1984).

El joc temporal permet que la nova pel·lícula presenti personatges icònics de la saga amb un altre aspecte més jove, i justifica el canvi d'actors obligat pel pas dels anys, com és el cas de l'actriu Emilia Clarke ('Juego de tronos'), que es posa en la pell de Sarah Connor, interpretada anteriorment per Linda Hamilton. A més, com es pot veure al tràiler, un 'vell' Schwarzenegger s'afronta a la jove versió de si mateix que es va poder veure a la primera entrega. Altres actors com Jai Courtney ('Divergent') i J. K. Simmons ('Whiplash') completen el repartiment de 'Terminator: Génesis'.