EXITOSA INICIATIVA

Arriba una nova edició de la Festa del Cine

Els espectadors ja poden demanar la seva acreditació per disfrutar d'entrades a preu reduït els dies 11, 12 i 13 de maig

Torna la Festa del Cine.

Torna la Festa del Cine.

1
Es llegeix en minuts

Torna la Festa del Cine a les taquilles espanyoles. La vuitena edició se celebrarà a tota Espanya els dies 11, 12 i 13 de maig, en què els espectadors podran disfrutar d'entrades al mòdic preu de 2,90 euros. Només han de demanar la seva acreditació --ja disponible-- a la web de la Festa.

L'esdeveniment està organitzat per la Confederació de Productors Audiovisuals Espanyols (Fapae), la Federació de Distribuïdors de Cine (Fedicine), la Federació de Cines d'Espanya (Fece) i l'Institut de les Ciències i Arts de l'Audiovisual (ICAA) i busca fomentar l'assistència a sales de cine com a hàbit social i cultural, així com agrair als espectadors que cada any disfruten de les pel·lícules en pantalla gran.

Notícies relacionades

El procediment serà el mateix que en edicions anteriors: els espectadors hauran d'acreditar-se a la web de la Festa del Cine a partir d'aquest dilluns per poder disfrutar del preu reduït en les entrades. Els menors de 14 anys i més grans de 60 anys no caldrà que s'acreditin.

A més, també es podran seguir comprant les entrades pels tres canals d'edicions passades: taquilla, caixers de venda d'entrades i plataformes d'internet. Tot això per intentar seguir batent rècords d'assistència a les sales, com ja va passar en l'última Festa del Cine. Després del rotund èxit d''Ocho apellidos vascos' en l'última edició, ara serà el torn de títols com 'A cambio de nada', 'Asterix: La residencia de los dioses', 'Cenicienta' i 'Fast&Furious 7', entre altres pròximes estrenes que ja es poden consultar al PDF adjunt.