Als 66 ANYS

Mor l'actriu Àngels Poch

Al llarg de la seva carrera va participar en més de 30 obres de teatre i en sèries de televisió com 'Estació d'enllaç' o 'Porca Misèria'

1
Es llegeix en minuts

L'actriu de teatre i televisió Àngels Poch ha mort aquest dimarts als 66 anys, segons ha confirmat el Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Poch, nascuda a Terrassa el 1948, va estudiar art dramàtic a l'Institut del Teatre del Vallès Occidental i es va iniciar en el món de la interpretació l'any 1979 amb la companyia El Globus. Al llarg de la seva carrera va participar en més de 30 obres a les ordres de destacats directors, com Calixto Bieito, Joan Lluís Bozzo, Pep Cruz, Lluís Homar o Oriol Broggi. L'última vegada que va pujar a l'escenari va ser amb l'obra 'No parlis amb estranys', dirigida per Helena Torneno i estrenada al TNC l'abril del 2013.

Notícies relacionades

També va treballar a la televisió, on va destacar en sèries com 'Estació d'enllaç', 'La memòria dels Cargols', 'Temps de silenci' o 'Porca Misèria', totes per a Televisió de Catalunya. Van ser les sèries les que li van donar més popularitat, també va fer incursions en el cine, a la pel·lícula 'Fènix 11/23', dirigida per Joel Joan i Sergi Lara, i en diversos curtmetratges.

Al llarg de la seva carrera, Àngels Poch va rebre diversos guardons, entre els quals destaca el premi de la Crítica la temporada 1994-95, el premi Butaca l'any 1995 i el premi Memorial Margarida Xirgu de la temporada 1997-98.