Sting, Lady Gaga&Tony Bennett, estrelles de Cap Roig

Pablo Alborán, Ben Harper, Els Amics de les Arts, Julieta Venegas, Alejandro Sanz i Macaco, entre altres, també participen en la mostra

1
Es llegeix en minuts

Sting el 10 de juliol, Ben Harper, l'endemà i el duo Lady Gaga&Tony Bennett el 17 de juliol formen l'espectacular trident que obrirà la pròxima edició del festival de Cap Roig, presentada aquest divendres. Alejandro Sanz, que acomiadarà la nova edició el 16 d'agost, posarà la guinda a la mostra.

La programació, molt equilibrada pel que fa a presència d'artistes internacionals i nacionals, inclou des de fenòmens com Passenger, que cantarà el seu famós 'Let her go' el 5 d'agost, fins a figures de l'escena catalana consolidades, com Blaumut. Aquests actuaran el 24 de juliol amb la jove Núria Graham, fitxada fa poc pel Segell de Primavera Sound. Els Amics de les Arts tornaran a la mostra el 6 d'agost i Mishima actuarà amb Joan Miquel Oliver el 15 d'agost. Macaco presentarà el seu nou disc, 'Historias tattoadas', el 7 d'agost i Antonio Orozco, que va immortalitzar la seva vibrant actuació a Cap Roig l'any passat en un DVD, tornarà a l'escenari empordanès l'1 d'agost.

El supervendes més romàntic, Pablo Alborán, descarregarà el seu 'Terral' l'11 d'agost després de l'actuació el dia 8 de David Bustamante, que desgranarà els nous temes del seu treball més personal, 'A contra corriente'.

De Gemeliers a Passenger

La cita de Calella de Palafrugell intenta arribar a un públic ampli, mirant al passat amb respectades llegendes però també al present i al futur amb Gemeliers, popular duo juvenil sevillà format pels germans bessons Oviedo. Presentaran 'Lo mejor está por venir' el 2 d'agost.

Notícies relacionades

Rosario Miguel Bosé, fins ara molt afins al festival de Peralada, un altre important dinamitzador cultural de la zona, es passen aquest any a l'escenari de Cap Roig. Rosario hi actuarà el 31 de juliol, i Miguel Bosé, el 4 d'agost, amb les noves cançons d''AMO', el seu últim disc d'estudi. El dia abans el protagonisme serà per a la mexicana Julieta Venegas, que aquests dies ultima el seu pròxim treball, que cantarà en directe el 3 d'agost.

Dos espectacles familiars i un concert que reunirà els grups vocals In Crescendo Deudeveu, el 14 d'agost, completen l'àmplia oferta de Cap Roig 2015.