PREMIS A HOLLYWOOD

'Transformers' lidera les nominacions als Razzie, els anti-Oscars

Charlize Theron i Cameron Diaz 'aspiren' al guardó de pitjor actriu

Aquest dijous es donen a conèixer les nominacions als Oscars

Estrenes de la setmana. Tràiler de ’Transformers 4’. / periodico

Estrenes de la setmana. Tràiler de ’Transformers 4’.
Estrenes de la setmana. Tràiler de ’Mil maneras de morder el polvo’.

/

1
Es llegeix en minuts

'Transformers: La era de la extinción', la quarta entrega de la popular saga robòtica creada per Michael Bay, lidera les nominacions als premis Razzies, els anti-Oscars de Hollywood, que reconeixen el pitjor de la indústria durant el 2014.

Segons ha anunciat la fundació Golden Raspberry Award, encarregada de concedir aquests guardons, el film protagonitzat per Mark Wahlberg, malgrat conquistar al públic d'arreu del món amb ingressos superiors als 1.000 milions de dòlars (uns 847 milions d'euros), ha aconseguit un total de 7 candidatures, incloses les de pitjor pel·lícula, pitjor director i pitjor guió.

'Saving Christmas', un film amb Kirk Cameron, i 'Hércules: El origen de la leyenda', amb Kellan Lutz, han obtingut 6 nominacions cadascuna. Totes elles se les tindran amb 'Ninja Turtles' i el 'thriller' 'Left Behind' --amb Nicolas Cage, també nominat-- en la competició pel títol de pitjor pel·lícula.

Cameron Diaz apareix nominada per partida doble, com a pitjor actriu a 'No hay dos sin tres' i 'Sex Tape: Algo pasa en la nube' i com a pitjor actriu de repartiment per 'Annie'. Seth MacFarlane, per la seva part, podria guanyar els trofeus al pitjor director, al pitjor actor i a la pitjor parella a la pantalla --juntament amb Charlize Theron, també nominada--, tot per 'Mil maneras de morder el polvo'.

Notícies relacionades

Arnold Schwarzenegger i Mel Gibson estan nominats com a pitjor actor de repartiment per 'Los mercenarios 3', i Susan Sarandon opta al guardó per 'Tammy'. Aquest any s'ha creat el premi a la redempció, un guardó que reconeix antics guanyadors del Razzie que han redreçat el rumb amb els seus nous treballs. Aquí els nominats són Jennifer Aniston, per 'Cake'; Ben Affleck, per 'Argo' i 'Perdida', i Mike Myers per 'Supermensch'.

Els guanyadors se sabran la nit prèvia a la cerimònia dels Oscars, és a dir, el 21 de febrer, al Teatre Montalban de Hollywood. Precisament aquest dijous es donaran a conèixer els nominats als Oscars.