FILM D'ANIMACIÓ

La pel·lícula de 'Mortadel·lo i Filemó' ja té pòster en català

La superproducció en 3D, protagonitzada pels famosos detectius de còmic, s'estrena el 28 de novembre

La superproducció en 3D, protagonitzada pels famosos detectius de còmic, s’estrena el 28 de novembre. / periodico

1
Es llegeix en minuts

'Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo', la superproducció en 3D sobre els populars detectius de la T.I.A. creats pel dibuixant Francisco Ibáñez ja poden presumir de pòster en català i de saber què és una ela geminada. La versió catalana d'aquesta pel·lícula d'animació per ordinador, amb el títol traduït com a 'Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo', arribarà també a les pantalles el 28 de novembre.   

El pòster en català és tot un entremès de com de delirant serà aquesta comèdia d'acció. En una esbojarrada fugida, Mortadel·lo condueix un vell sidecar, del qual penja fins i tot un càntir mig trencat, i a bord hi van la resta dels protagonistes, entre ells, el professor Bacterio i el cap dels dos detectius.    

Notícies relacionades

El trepidant film, que pretén reflectir al màxim l'estil i el moviment dels gags del còmic d'Ibáñez, està dirigit per Javier Fesser ('El camino', 'El Milagro de P. Tinto'), que ja va estar al capdavant de 'Mortadel·lo i Filemó' (2003), encara que en aquella primera entrega va treballar amb actors de carn i ossos i efectes especials. En aquesta ocasió Mortadel·lo i Filemó s'enfrontaran a l'esmunyedís delinqüent Jimmy el Catxondo.  

Amb guió del mateix Fesser, Claro García i Cristóbal Ruiz, la pel·lícula és una producció de Zeta Cinema en associació amb Películas Pendelton i la col·laboració de TVE, TV3, CANAL+ i ONO.

Temes:

Mortadel·lo