L'ANY 2000

'Lo mato', la cançó que va unir Peret i Estopa

Els germans de Cornellà van col·laborar, igual que ho van fer Jarabe de Palo, Macaco, Amparanoia i Ojos de Brujo, en el disc 'Rey de la Rumba'

Peret i els germans Estopa interpreten el tema ’Lo mato’. Al videoclip es poden veure els altres artistes que col·laboren en el disc ’Rey de la rumba’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Cap a l'any 2000, Peret va decidir gravar un disc envoltat d'amics. 'Rey de la rumba' es va convertir en una reunió musical gràcies a la qual es poden escoltar els seus grans èxits interpretats per artistes que ell admirava o als quals tenia un afecte especial.

Notícies relacionades

Els germans Estopa van tenir l'honor de gravar amb Peret el tema 'Lo mato', col·laboració que es va fer popular ja fa catorze anys. Però els de Cornellà no van ser els únics a cantar al costat del mestre rumber. Un total de 15 temes completen l'àlbum 'Rey de la rumba', en el qual es poden escoltar versions d'èxits com 'El gitano Antón', 'Saboreando', 'Burriquito', o un remix del clàssic 'Una lágrima'.

Artistes com Jarabe de Palo, Carlos Jean, Amparanoia, Dusminguet, Macaco i Ojos de Brujo van ser els privilegiats de col·laborar en el disc de Peret.