Sigourney Weaver fitxa per Bayona

L'actriu nord-americana se suma al repartiment de la pròxima pel·lícula del director català 'Un monstre ve a veure'm', en què també hi haurà Liam Neeson i Felicity Jones

L’actriu Sigourney Weaver, el passat 1 de juny, en un hotel de Beverly Hills.

L’actriu Sigourney Weaver, el passat 1 de juny, en un hotel de Beverly Hills. / Casey Curry

1
Es llegeix en minuts

L'actriu nord-americana Sigourney Weaver s'ha sumat al repartiment d''Un monstre ve a veure'm', la pròxima pel·lículaUn monstre ve a veure'm de Juan Antonio Bayona, que també comptarà amb Liam Neeson i Felicity JonesLiam Neeson  Felicity Jones.

El mateix director català ha confirmat aquest dimarts, a través del seu compte de TwitterTwitter (@FilmBayona), la incorporació al projecte de la protagonista d''Alien' i icona del cine de ciència-ficció. "No puc estar més entusiasmat per treballar amb ella", ha indicat l'autor de 'Lo imposible' i 'L'orfenat'.

 

 

Notícies relacionades

Basada en una novel·la de Patrick Ness, que també firma el guió, 'Un monstre ve a veure'm' explica la història d'un nen que, per evadir-se de la malaltia de la seva mare i dels abusos dels seus companys d'escola, es refugia en un món de fantasia.

La britànica Felicity Jones donarà vida a la mare, mentre que Neeson serà el monstre i Weaver l'àvia del noi, segons informa 'The Hollywood Reporter'. La seva estrena està prevista el 2016 i compta amb la productora habitual de Bayona, Apaches Entertainment.