CITA MUSICAL

Mishima, Coriolà i Klaxons, en el concert de Damm, a la Mercè

La tradicional actuació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm se celebrarà el dissabte 20 de setembre

Vista zenital de l’escenari i el públic, durant el concert de la Mercè de l’any passat, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Vista zenital de l’escenari i el públic, durant el concert de la Mercè de l’any passat, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

1
Es llegeix en minuts

Mishima, Coriolà i Klaxons seran els tres protagonistes del tradicional concert que, en el marc de les festes de la Mercè i del Festival BAM, tornarà a omplir l'espai de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. La cita serà el dissabte 20 de setembre, a partir de les 18.30 hores. 

El concert, que organitzen l'Ajuntament de Barcelona Estrella Damm, arribarà a la seva novena edició en una nova i important convocatòria musical, lúdica i ciutadana, en què en anys anteriors han participat, entre altres, Els Amics de les Arts, La Iaia, Love of Lesbian i Belle and Sebastian.     

Notícies relacionades

Dels tres reclams de la pròxima Mercè, Coriolà, un quintet sorgit a Premià de Mar, que va editar l'any passat el seu primer disc, 'El debut', apel·len a la nostàlgia i les emocions en les seves composicions de pop clàssic.   

Mishima, que aquest 2014 ja ha publicat el seu setè àlbum d'estudi, 'Lànsia que cura', tenen una trajectòria de 15 anys. El pop del quintet de Barcelona sol posar d'acord crítica i públic. I de Londres arribaran els britànics Klaxons, que aquest 2014 han llançat 'Love frequency', quatre anys després del seu segon àlbum, 'Surfing the void'. Barregen pop amb sintetitzadors d'accent 'rave', amb  els quals es van donar a conèixer amb el 'dance' dels 90.  

Temes:

Mishima Damm