Cine de superherois

¿Nicholas Cage com a Superman?

El documental 'The Death of Superman Live: What Happened?' relata la pel·lícula fallida del superheroi que havia de dirigir Tim Burton

Tràiler del documental ’The Death of Superman Live: What Happened?’. / periodico

1
Es llegeix en minuts
RUT TURCH / Barcelona

El director Tim Burton va preparar la pel·lícula 'Superman Lives' el 1997, aquesta aventura del superheroi va ser un intent fallit que no es va arribar a rodar, tot i que Warner Bros es va gastar 30 milions de dòlars en el projecte. Nicholas Cage havia d'encarnar Clark Kent, Sandra Bullock, Lois Lane, i Jack Nicholson, Lex Luthor en aquest film escrit per Kevin Smith. Aquesta pel·lícula també havia d'incloure un 'cameo' de Batman. 

¿Per què no es va rodar aquest film? La resposta a aquesta pregunta la resol el cineasta nord-americà Jon Schnepp en el seu documental 'The Death of Superman Live: What Happened?. La peça explica amb entrevistes a Tim Burton, Kevin Smith, el productor Lorenzo di Bonaventura, entre altres implicats en el desenvolupament de la que podria haver estat una de les pel·lícules més destacades del gènere als anys 90.

Notícies relacionades

El documental finançat per una campanya de Kickstarter encara no té data oficial d'estrena, però Jon Shnepp va penjar el tràiler al seu canal de Youtube aquest dijous. 

L'argument de la no rodada pel·lícula se centrava en una versió del comic 'The Death of Superman'. El dolent principal era la supercomputadora extraterrestre, Brainiac, i tenia un pla per matar Superman. L'antagonista aconsegueix que el seu pla funcioni, però l'Eradicador ressuscita el protagonista amb poders molt més intensos que els que tenia abans de morir. 

Temes:

Superman Cine