EL FILM S'ESTRENARÀ AL MAIG

Charlize Theron, irreconeixible en la nova entrega de 'Mad Max'

La bella actriu sud-africana apareix amb un aspecte ferotge en la resurrecció de la saga postapocalíptica de George Miller

Charlize Theron, més fera que mai, en la nova entrega de ’Mad Max’.

Charlize Theron, més fera que mai, en la nova entrega de ’Mad Max’. / TWITTER / ENTERTAINMENT WEEKLEY

1
Es llegeix en minuts

'Entertainment Weekly' ha revelat set fotos noves de 'Mad Max: Fury Road', la resurrecció de la saga d'acció postapocalíptica que arribarà el maig del 2015. Tom Hardy, Charlize Theron i els clàssics vehicles d'aquestes pel·lícules destaquen a les imatges.

Hardy és Max, el protagonista que fa 30 anys va encarnar Mel Gibson. El policia torna a l'acció en diverses escenes amb explosions i lluites amb altres conductors. La imatge més curiosa és aquella en què apareix lligat i emmordassat davant un cotxe.

La 'comandant Furiosa', a la qual dóna vida Theron, també apareix en aquestes fotografies acompanyada de més personatges. L'aspecte de l'actriu, acompanyada per un grup de joves, és molt ferotge.

Molta acció

A més de Hardy i Theron, a la pel·lícula apareixen Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Zoe Kravitz, Riley Keough, i Rosie Huntington-Whiteley. La pel·lícula està dirigida per George Miller, que ja va dirigir la resta d'entregues de la franquícia.

Notícies relacionades

La trilogia original de Mad Max té lloc en un futur postapocalíptic, on hi ha escassetat de combustible i d'aigua. Les seves carreteres estan plenes de bandits al volant d'amenaçants vehicles. Alguns policies intenten mantenir l'ordre al lloc, entre ells el mateix Mad Max.

La pel·lícula arribarà a les pantalles el 15 de maig del 2015, tant en 2D com en 3D.