Del 3 al 6 de juliol

Ruffus Rainwright actuarà al festival Vida

Aquest dimarts surten a la venda les entrades per dies per a la cita de Vilanova i la Geltrú

Femme, Archie Bronson Outfit i Línia Maginot també s'incorporen al cartell

Rufus Wainwright, el passat 15 d’abril, en una actuació a Nova York.

Rufus Wainwright, el passat 15 d’abril, en una actuació a Nova York. / AFP / MIKE LAWRIE

1
Es llegeix en minuts

El tendre i explosiu Rufus Wainwright és la nova incorporació al festival Vida de Vilanova i la Geltrú. La primera edició d'aquesta cita, que se celebrarà del 3 al 6 de juliol al recinte de la Masia Cabanyes, compta amb un destacat cartell d'artistes nacionals i internacionals. Wainwright actuarà el divendres 4 de juliol, i Lana del Rey, l'endemà.

El compositor i cantant canadenc acaba de donar a conèixer el seu últim treball, 'Vibrate: The best of Rufus Wainwright', un disc que recull el millor de la seva eclèctica carrera i els seus set àlbums d'estudi.

Les entrades per dies per al Vida Festival acaben de sortir a la venda. El preu oscil·la entre els 35 i els 40 euros.

Altres novetats

Altres incorporacions són les d'Archie Bronson Outfit, que traurà a la venda el seu nou disc, 'Wild crash', el 19 de maig;  Femme, una jove anglesa que firma un pop polièdric d'inspiració abstracta que portarà èxits com 'Fever boy' i 'Heartbeat', i Línia Maginot, un producte local sorgit de l'escola de músics de Vilanova i la Geltrú. Els organitzadors esperen que el seu pop costumista de regust mediterrani ajudi a potenciar la ciutat de cara a l'exterior.

Notícies relacionades

En l'apartat de 'showcases', Red Bull Music Academy destaca la nova aportació de Lost Twin, que presentarà les seves últimes composicions d'aquest 'beat maker' andalús. També actuarà Mwëslee, àlter ego artístic de Diego Cobo, 'capo' del segell Arkestra i un dels discjòqueis més versàtils i desconeguts de l'escena gallega.

Bflecha, també gallega però molt diferent, presentarà el seu exòtic còctel de bass, pop i r'n'b a parts iguals que es barregen i flueixen amb una evolució orgànica molt fina. I el productor català Clip! també se sumarà a la festa amb les seves peces carregades de baixos gruixuts.