CITA AL JULIOL

El festival Vida de Vilanova completa el seu primer cartell

1
Es llegeix en minuts
JUAN MANUEL FREIRE
BARCELONA

El festival Vida va anunciar ahir els noms que completaran la seva primera edició, que se celebrarà entre el 3 i el 6 de juliol en diferents espais de Vilanova i la Geltrú (La Masia d'en Cabanyes, La Daurada Beach Club, Molí de Mar). Aquest nou esdeveniment agafa el relleu i amplia la proposta de la trobada indie Faraday, que va deixar de celebrar-se l'any passat després de 10 anys d'èxit creixent.

Notícies relacionades

Entre els artistes anunciats hi ha valors segurs com Austra, banda de pop gòtic procedent del Canadà (com altres convidats, els més folk Timber Timbre); el clàssic del pop espanyol Sr. Chinarro, fa poc objecte d'un disc de versions dels prestigiosos Destroyer; el lúdic cantautor Joan Colomo; el duo electro-pop Hidrogenesse (la resta d'electrònica la posa Pional); la banda portuguesa de pop experimental Paus, i refulgents promeses com Cheatahs, Joana Serrat, El Último Vecino, Núria Graham, Tom's Cabin, The Parrots, Alberto Montero i, des de la mateixa Vilanova, els seixanters Copa Lotus.

Aquests noms se sumen als ja confirmats de Lana del Rey (presentant el seu esperat nou disc), el prestigiós cantautor rock M. Ward, Mishima (amb nou treball sota el braç), l'equip format per Sílvia Pérez Cruz i Refree, i les icones del rock independent Yo La Tengo. En pròximes dates es donarà a conèixer el nom de l'últim cap de cartell.