recitals a l'octubre

Bosé i Els Pets, amb EL PERIÓDICO

La web del diari anticipa la venda d'entrades per als dos concerts

Bosé, amb ’Papitwo’, diumenge passat a Peralada.

Bosé, amb ’Papitwo’, diumenge passat a Peralada. / ÁLVARO MONGE / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

EL PERIÓDICO DE CATALU-NYA celebra el mes d'octubre que ve el seu 35è aniversari. Una efemèride així requereix una celebració en consonància. Entre els nombrosos actes que s'organitzaran per celebrar l'aniversari, n'hi ha dos que ja escalfen motors. Són, ni més ni menys, que dos concerts exclusius de Miguel Bosé i Els Pets. El primer actuarà al Gran Teatre del Liceu el 14 d'octubre, mentre que el grup de rock que lidera Lluís Gavaldà delectarà els seus fans el dia 25 del mateix mes a la sala BARTS.

Les entrades per a aquests dos concerts, organitzats per EL PERIÓDICO amb la col·laboració de The Project, es podran adquirir en exclusiva durant 10 dies a través de la pàgina web d'EL PERIÓDICO. El període d'exclusivitat va des d'aquest dilluns fins al 7 d'agost, data en què es posaran a la venda a través de la resta de canals.

Notícies relacionades

UN COMIAT I UNA TORNADA A ESCENA / El concert que oferirà el polifacètic Miguel Bosé al Liceu serà el colofó a la seva exitosa gira Papitwo, un tour que l'ha portat per mig món. Papitwo, que alguns han anomenat la mare de totes les gires, recupera els millors moments de la seva carrera per modelar un repertori fascinant, acoblat amb algunes de les pàgines més memorables de la història de la música pop espanyola. És un gira que pretén tornar a agermanar tres generacions.

El segon concert organitzat per EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i The Project suposarà la tornada a escena d'Els Pets després de dos anys d'absència voluntària. El grup de Constantí torna a l'activitat amb nou treball (produït per Raúl Fernández, Refree) i una gira que arribarà a la sala BARTS el divendres 25 de octubre. El concert servirà per presentar a Barcelona el seu nou àlbum. Els Pets s'han fet esperar, però l'espera ha valgut la pena; el grup torna a escena en plena forma.