concert col·lectiu

Tres a la carretera

Els rockers Loquillo, Ariel Rot i Leiva recalen demà al Poble Espanyol de Barcelona dins de la gira 'Uno de los nuestros'

D’esquerra a dreta, Leiva, Loquillo i Ariel Rot, a Barcelona.

D’esquerra a dreta, Leiva, Loquillo i Ariel Rot, a Barcelona. / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL / Barcelona

Loquillo, Ariel Rot i Leiva, un trio d'asos del rock, en un mateix escenari per obra i gràcia de Pepe Rodríguez, que va tenir la idea d'ajuntar aquests artistes de personalitats tan marcades, en la gira 'Uno de los nuestros'. Un tour que demà recala al Poble Espanyol i que es prolongarà fins al setembre.

«Quan es va obrir la divisió nacional de Live Nation ja vam voler que la primera gira fos amb producte espanyol. La intenció és traslladar el concepte anglo d'aquesta gran promotora a l'escena musical d'aquí. I vam pensar que per començar el millor era unir artistes de perfils semblants», explica Rodríguez. De fet, Ariel Rot i Leiva ja havien compartit micròfon.

Notícies relacionades

Per a ell, la gran sorpresa d'aquesta posada en escena conjunta és l'ex-Pereza Leiva. «Ja coneixia la seva capacitat en els directes. Però després de treballar amb ell setmanalment he descobert com n'és d'intuïtiu. A més, és un tio que cau bé a tothom. Que als seus 33 anys i amb una carrera encara curta, té excel·lents avals. I és qui més fans està guanyant amb aquest tour».

>>Llegiu la informació completa sobre la gira de Loquillo, Ariel Rot i Leiva a e-Periódico

Temes:

Loquillo Música