COMPRA ANTICIPADA A LA WEB del diari

Entrades per a Depeche Mode

El grup, pioner de l'era postpunk, actuarà el 15 de gener al Sant Jordi

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

La web d'EL PERIÓDICO és la via per assegurar-se les entrades per al concert que Depeche Mode oferirà el 15 de gener al Palau Sant Jordi de Barcelona. Des d'elperiódico.cat es podrà accedir els dies 28 i 29 de maig, abans que ningú, a la venda d'entrades per a aquest espectacle, ja que la venda d'oficial s'inicia dijous, 30 de maig.

Notícies relacionades

A partir de les deu del matí de dimarts, 27, s'habilitarà un accés a la capçalera del diari que enllaçarà amb la taquilla virtual. EL PERIÓDICO disposa inicialment de 1.000 entrades, que s'ampliaran en funció del ritme de la venda.

Pioners de l'era postpunk, Depeche Mode ha passat a convertir-se en un dels grups més influents de la música moderna, amb vendes globals de més de 100 milions de discos. Format el 1981 per Martin Gore, Dave Gahan i Andy Fletcher,Fletch, la banda va llançar el 26 de març passat el seu nou disc,Delta machine, gravat l'any passat a Santa Barbara (Califòrnia) i Nova York. «Aquest llançament ens ha canviat completament la idea de com crear un àlbum», ha assegurat Gahan en una entrevista recent.