LLANÇAMENT DISCOGRÀFIC

Sergio Dalma publica un CD recopilatori dels seus temes en català

EL PERIÓDICO regala una cançó gratis als seus lectors a través de la web

Portada del CD ’T’estimo’, el recopilatori de Sergio Dalma en català.

Portada del CD ’T’estimo’, el recopilatori de Sergio Dalma en català. / unknown

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Sergio Dalmaté a partir d'avui unnou disc al mercat.'T'estimo' és el títol del CD, que inclou una recopilació dels temes més populars que l'artista ha gravaten catalàdurant tota la seva carrera. Els lectors d'EL PERIÓDICO, a través de la web, poden disfrutar d'una cançó totalmentgratis.

'T'estimo', produït per Universal Music, inclou un total de 13 temes entre els quals hi ha èxits com 'Sense una dona', clàssic de l'italià Zucchero, 'No et deixis', versió catalana del 'Don't give up' de Peter Gabriel, o el més recent 'Em dones força', queDalmava convertir en l'himne de la Marató de TV-3 del 2011 i que també és una adaptació, en aquest cas de 'You rise me up'.

'T'estimo' s'edita en disc compacte i també es pot descarregar a les principals botigues electròniques. No obstant, només a través d'EL PERIÓDICO és possible disfrutar d'una cançó gratis

El diari ha habilitat unapàgina webon es pot escoltar un fragment de tots els temes inclosos al CD, a més de comprar les cançons individualment o bé descarregar tot el disc per només 9 euros.

Compra aquí el nuevo disco de Sergio Dalma

Notícies relacionades

Com apromoció exclusiva, EL PERIÓDICO ofereix als seus usuaris la descàrrega gratuïta d'un dels temes: 'Ara ja no és hora'.

Per descarregar l'arxiu d'aquest tema en format mp3 només d'ha d'anar a la pàgina de la promoció, a la qual es pot accedir des de la portada, i seleccionar l'opciócanviar que apareix al costat del títol d'aquesta cançó. A continuació l'usuari ha d'introduir el seu 'e-mail' i el codi TESTIMO i immediatament començarà la descàrrega a l'ordinador, al mòbil o al dispositiu des del qual es fa la connexió. L'usuari també rebrà un 'mail' amb l'enllaç de descàrrega. Només es permet una descàrrega per cada correu electrònic introduït.