Ridley Scott torna a l'univers 'Alien' amb 'Prometheus'

L'esperada pel·lícula aterra a la cartellera amb l'objectiu de rellançar la trista taquilla estiuenca

Tràiler de la pel·lícula ’Pollo con ciruelas’ / periodico

1
Es llegeix en minuts

¿'Prometheus' és una preqüela d''Alien'? Un dia, es va dir que sí. El seu director, però, no ho té tan clar. “Els fans més incondicionals reconeixeran certs elements de l'ADN d''Alien', però les idees abordades en aquesta pel·lícula són absolutament úniques”, va explicarRidley Scott, autor de la pel·lícula més influent del cine fantàstic modern, 'Blade Runner'. 'Prometheus' (que ho té tot per rellançar la trista taquilla estiuenca) transcorre el 2085. Una expedició espacial encapçalada per una científica (Noomi Rapace) intenta desvelar els orígens de la humanitat. Amb ella hi viatgen una executiva (Charlize Theron) i un androide (Michael Fassbender).

Lluny de la potent maquinària del cine nord-americà, l'animadora iranianaMarjane Satrapi (que ja va portar al cine la seva novel·la gràfica 'Persèpolis') torna ara al seu país natal de la mà de 'Pollo con ciruelas' per narrar la història d'un músic famós i infeliç. Tant que decideix abandonar-se fins a morir.

Notícies relacionades

Més somriures pot arrencar entre el públic 'La felicidad nunca viene sola, on un home i una dona descobreixen que estan fets l'un per a l'altre malgrat no tenir res en comú.

Finalment, els amants del 'thriller' tenen una cita amb 'Sin rastro', on un home mira de convèncer amics i familiars d'uns fets difícilment explicables. Mentrestant, a 'Woochi, cazador de demonios' es donen cita guerrers, mags, semidéus i baralles que desafien les lleis de la gravetat.