DELIRI 2.0

Andrés Calamaro agita Twitter amb la confessió fictícia de l'assassinat d'un jonqui

"Estava intentant bellugar els engranatges del respectable, inspirat en American Psycho, Johnny Cash i Bob Marley", va escriure després el cantant en vista de l'enrenou

Els aclariments de la representant de Calamaro a Espanya.

Els aclariments de la representant de Calamaro a Espanya.

1
Es llegeix en minuts

L'addicció d'Andrés Calamaro als embolics, entre altres, ha registrat un nou episodi amb la confessió fictícia del cantant argentí aTwitter que va cometre unassassinat a Madrid.

"No és un grat record, però ja fa bastants anys... en un altercat al carrer... perquè livaig treure la vida a un jonqui a Madrid", va escriure aquest dimecres l'excèntric artista en el seu compte@Barksdale666. "Malasaña i Chueca estaven espessos de jonquis amb xeringues penjant clavades... T'encaraven si podien, o intentaven robar-te en un caixer...", va afegir, abans de finalitzar: "Tampoc n'estic gaire orgullós".

Notícies relacionades

La confessió va trobar immediatament un ampli ressò en els mitjans sud-americans. Alguns, com l'argentíClarín, van posar en entredit des del primer moment la veracitat del relat. El mateix Calamaro va matisar aquesta declaració hores després amb un altre tuit: "Ja vaig aclarir que estava intentant bellugar els engranatges del respectable, inspirat en American Psycho, Johnny Cash i Bob Marley".

També ha sortit al pas de l'escàndolOlga Castreno (@GrabEncontradas), representant de l'artista a Espanya, que en la mateixa xarxa social ha subratllat que "alguns mitjans de comunicació haurien d'assabentar-se que Calamaro NO ha matat ningú". "I el més trist és que a sobre s'ha d'aclarir, ¿així ho comuniquen tot?", ha etzibat Castreno.