ENTREVISTA DIGITAL

Jordi Milán: "El teatre a Catalunya està engripat, amb possibilitats de pulmonia crònica"

El director de La Cubana ha respost a les preguntes dels lectors d'EL PERIÓDICO

Jordi Milán respon a les preguntes dels lectors a la redacció d’EL PERIÓDICO.

Jordi Milán respon a les preguntes dels lectors a la redacció d’EL PERIÓDICO. / FRANCESC CASALS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

El director deLa Cubana,Jordi Milán, ha mostrat la seva preocupació per la situació delteatre aCatalunya, però ha dit que mantenia l'esperança en el futur per la gran tradició artística del país i per l'empenta de la gent jove. Així ho ha manifestat Milán en unaentrevista digital que ha mantingut amb els lectors d'EL PERIÓDICO i en què ha pogut constatar la gran acollida que està tenint entre el públic la seva nova obra,Campanades de boda.

A preguntes dels internautes, l'artista ha evidenciat que la crisi també afecta el sector teatral, però ha confiat que "les temporades a les grans ciutats" permetin a la companyia mantenir-se molts anys sobre els escenaris.

Notícies relacionades

Milán s'ha remuntat als seus orígens a Sitges per explicar l'origen del nom de La Cubana, ha assegurat tenir un record "fantàstic" de l'època deLes Teresinesi ha reivindicat el carrer com l'escenari que ha estat "la verdadera escola" de la companyia.

L'actor i director ha dit que està encantat amb l'èxit deCampanades de boda, que ha assegurat que no s'esperava. "Quan crees, t'agrada pensar que l'espectacle que estàs creant agradi al públic, però no ho saps mai... Una de les gràcies del teatre és precisament aquesta, no hi ha fórmules, tot depèn del públic. T'has de deixar portar per la intuïció i pel que a tu t'agrada i et diverteix", ha afirmat Milán.

Temes:

Teatre La Cubana