AL 'DOMINICAL'

La Cubana se'n va de boda vodevil

La revista també entrevista el director Rodrigo Cortés, Martin Scorsese i l'ex-Oasis Noel Gallagher, i visita el xef Eneko Atxa

El grup teatral presenta el seu espectacle ’Campanades de boda’. / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

La companyia de teatreLa Cubana torna al Tívoli el 2 de març ambCampanades de boda. Campanades de bodaDe boda vodevil. Això vol dir que abans del “sí, vull” s'han d'esperar situacions surrealistes, diàlegs afilats i paròdies. “Sempre hem demostrat que darrere de la vida quotidiana hi ha teatre. És marca de la casa”, resumeix el seu director,Jordi Millán, aDominical.

Director i actors es vesteixen de llarg abans de l'estrena per a la revista d'EL PERIÓDICO al seu quarter general: una nau de 4.500 metres quadrats a Bellvitge (l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona) on s'emmagatzema tota la història de la companyia:Dels vicis capitals;

Notícies relacionades

Dominical, a més, entrevista el directorRodrigo Cortés, “el nen mimat de Sundance”, li diuen des que va dirigirBuried. Ara dirigeix Robert De Niro i  Sigourney Weaver aLuce rojas, unthrilleramb fons paranormal.

La revista també parla ambMartin Scorsese, que diumenge aspira a 11 Oscars, i amb l'ex-OasisNoel Gallagher, que presenta el seu segon disc. A més, visita un dels xefs més creatius del món, Eneko Atxa, que acaba de renovar l'Azurmendi.

Temes:

Teatre La Cubana