RECEPCIÓ AL PALAU DE L'ALMUDAINA

Una tendinitis deixa coix Joan Carles

El Rei va portar una bota ortopèdica al sopar de comiat de Palma

Joan Carles, amb una protecció ortopèdica al peu esquerre, i Sofia, ahir al palau de l’Almudaina.

Joan Carles, amb una protecció ortopèdica al peu esquerre, i Sofia, ahir al palau de l’Almudaina. / AFP / JAIME REINA

1
Es llegeix en minuts
Carmen Muñoz

Amb una bota ortopèdica al peu esquerre i coixejant ostensiblement es va presentar ahir el Rei al sopar de comiat que la família reial va oferir a les autoritats balears.Joan Carlesté una tendinitis al taló d'Aquil·les que va començar a molestar-lo durant la celebració del 30è aniversari de la Copa del Rei de vela dijous passat, al Reial Club Nàutic de Palma. Amb el Monarca van assistir al sopar, ofert al palau de l'Almudaina, la reinaSofia, els Prínceps d'Astúries, les infantes i el duc de Palma.

A més a més de la lesió del Rei, va cridar enormement l'atenció la coincidència de vestuari del príncepFelip iIñaki Undargarín. Tots dos van lluir un vestit blau marí, una camisa blanca i una corbata rosa. Més originals es van presentar la Reina, que portava una brusa estampada a conjunt amb uns pantalons amples, iLetizia, amb un conjunt amb escot paraula d'honor. La més elegant va ser sens dubte la infantaElena, que portava uns pantalons beix amb un cos de puntes marró.

Notícies relacionades

L'àpat va tenir en total una cinquantena de convidats. Per sopar van menjar un menú compost pertumbet amb ouspoché, llobarro salvatge amb espinacs, tomàquets secs, ametlles i patates duquessa, i pastís de poma amb crema catalana per postres, que es va servir amb uns coberts de plata amb les inicials dels Reis (JCS) entrellaçades. A les set taules disposades s'hi van asseure el president balear,José Ramón Bauzá; l'alcalde de Palma,Mateu Isern; la presidenta del Consell de Mallorca,María Salom,i el delegat del Govern,Ramón Socías, a més a més d'altres autoritats.

CITA AMB EL PAPA / És la primera vegada que la cita se celebra al cap de pocs dies d'arribar a l'illa i no a finals de mes, com és habitual. La raó és que el 18 d'agost tots han de ser a Madrid per rebreBenet XVI, que presidirà la Jornada Mundial de la Joventut. Una altra peculiaritat d'aquest comiat és que feia dos anys que la infantaElenai els ducs de Palma no apareixien a la foto oficial de les vacances al no anar a Palma.