'MIDNIGHT IN PARIS'

Primeres imatges de Carla Bruni en la nova pel·lícula de Woody Allen

La primera dama francesa apareix a penes dos segons en el tràiler per promocionar del film

La primera dama francesa, Carla Bruni, apareix als 0.29’’ del tràiler. / WWW.YOUTUBE.COM

1
Es llegeix en minuts
EFE / París

Les primeres imatges de l'exmodel, cantant i primera dama de França, Carla Bruni-Sarkozy, en què interpreta la directora del cèlebre Museu Rodin a la pròxima pel·lícula de Woody Allen, Midnight in Paris, ja circulen a la xarxa.

Es tracta del tràiler del film, que serà projectat en l'obertura del Festival de Cannes el pròxim 11 de maig, i en què es pot veure la cantant de Quelqu'un m'a dit rebent els visitants del museu amb una carpeta a la mà i amb música d'acordió de fons.

Amb uns texans, una jaqueta beix i una samarreta blanca, la dona del president francès Nicolas Sarkozy apareix, a penes dos segons, amb els protagonistes de la pel·lícula, els actors Rachel McAdams i Owen Wilson, que interpreten una parella de viatge a la capital, on una sèrie de circumstàncies posen a prova el seu amor.

El tràiler de poc més de dos minuts recorre els principals punts turístics de París com el riu Sena, els Camps Elisis, el Grand Palais, la Place Vendôme o l'Arc de Triomf. També es poden veure alguns dels actors francesos que participen en la cinta, entre ells la guanyadora d'un Oscar per encarnar Édith Piaf a la pel·lícula La vida en rosa, Marion Cotillard.

Notícies relacionades

La nova comèdia romàntica del director novaiorquès forma part d'un contracte per produir tres films entre Gravier Productions, d'Allen, i l'empresa espanyola Mediapro, que ja va donar origen a Vicky Cristina Barcelona i Conocerás al hombre de tus sueños.

La pel·lícula s'estrenarà a França el mateix dia de la seva emissió a Cannes, i la cerimònia d'inauguració de l'acte es podrà seguir en directe des dels cines francesos.