'DOMINICAL'

Antonio López: "A la figuració no se la tracta bé ja des de la facultat de Belles Arts"

El suplement d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ofereix una entrevista amb el mestre de la llum

L'artista ultima una gran exposició de la seva obra al Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana, Dominical inclou una entrevista amb Antonio López, mestre de l'hiperrealisme que acaba de publicar un llibre de dibuixos i al juny inaugura una gran mostra al Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid.

Notícies relacionades

"L'art amable i verdader es va acabar a Roma", diu l'artista. El suplement publica així mateix les confessions del novel·lista Frederick Forsyth, que afirma que odia escriure. "Pateixo moltíssim", assegura. Dominicaltambé ofereix un reportatge sobre Fernando Alonso i Valentino Rossi, els diables vermells de la velocitat. Hi ha a més entrevistes amb Verónica Echegui i La sonrisa de Julia, entre altres.

Al suplement de moda masculina que acompanya Dominical aquesta setmana, l'actor Yon González fa una parada en la seva agenda per posar amb les tendències de la primavera. També hi ha suggeriments de plaers masculins, un reportatge sobre l'androgínia i la transsexualitat a les passarel·les, propostes de perfums i de roba vaquera, i un perfil del tatuat Rick Genest, l'anomenatzombi boy.