idees

Novembre per a Abril

1
Es llegeix en minuts
Albert Espinosa
Albert Espinosa

Escriptor

ver +

Article 200. I per fi arribem a aquest número tan rodó. Vull agrair abans que res les seves idees als milers de lectors que m'han enviat propostes per al tema central de la columna. A més, he de dir que totes eren molt potents. Alsmailshi havia frases d'aquelles que et toquen l'esòfag. M'ha impressionat sobretot una dona de gairebé 90 anys que m'ha dit que està bé parar i reflexionar sobre els 200 articles, perquè, segons ella, «el temps es guanya sempre en les parades i no en la carretera».

També m'ha encantat l'excel·lent manera que tenen els lectors de definir-se. Alguns m'han comentat que tenen «cítrics per cor», altres que «col·leccionen ullets» i molts pensen que «l'amor és l'única cosa que creix quan es reparteix».

Però, com sempre, hi ha alguna cosa que a un l'emociona de manera suprema i aquesta vegada ha sigut unmail que parlava de... Bé, gairebé us ho explico després de repassar el millor de la meva setmana.

En tercera posició:Cruzando el límite.FantàsticMarcel Borràs, que, com sempre, broda qualsevol paper que se li posa al davant. El segon lloc és per a Les Luthiers (BTM). Segueixen sent els millors, únics i irrepetibles. El gag d'Esther Psícorecontinua produint-me felicitat completa. Sempre recordaré qui me'ls va recomanar per primera vegada. Ell ja no és aquí, però sempre que ric amb ells, d'alguna manera, ric amb ell.

El primer lloc:Sombras de un amanecer.Fantàstic i preciós recopilatori de poemes de la granElena Saiz Sepúlveda. M'emociona profundament aquell magnífic vers que diu: «Vull estimar-te i oblidar-te alhora...». Tant de bo fos possible.

Notícies relacionades

I, tornant almailque més em va emocionar, va ser el d'una dona que em va explicar que també era el seu 200è aniversari. Aquest diumenge fa 200 dies que va néixer la seva filla i que la seva vida va canviar. Es diuAbril en honor al mes en què va néixer i des d'aquí li dedico completament aquesta columna de novembre. És teva, petitaAbril, el 200 ens unirà per sempre... M'encanta que es fonguinAbrili novembre. Novembre iAbril.

I, com diu la gran dama, després de guanyar temps en la parada, tornem a la carretera... Cap al 201... ¡Bon diumenge!