FRUTAS Y VERDURAS MIGUELÍN. MERCAT DE MONTSERRAT
Empedrat de mongetes
Rosa Sanabra, propietària de la parada Frutas y Verduras Miguelín del Mercat de Montserrat, recomana aquesta recepta a base de mongetes del ganxet, varietat que ha obtingut la denominació d'origen de la Unió Europea per les seves qualitats úniques que la converteixen, per a alguns, en la millor mongeta del món.
INGREDIENTS (4 persones)
Mig quilo de mongetes del ganxet
Un pebrot verd
Un pebrot vermell
Una ceba tendra gran
Dos tomàquets d'amanida
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
L'empedrat és un plat típic català, ric i contundent, similar a una amanida d'estiu, fàcil de fer i, a més, molt refrescant. Per a la seva elaboració, heu de trossejar els pebrots, els tomàquets d'amanida i la ceba. A continuació, afegiu a la barreja d'aquests ingredients ben talladets les mongetes del ganxet ja cuites. Finalment, s'amaneix al gust, amb oli i vinagre i una mica de sal i de pebre, que li donaran el toc final al plat, que acostuma a servir-se de primer. Aquesta amanida de llegums té un alt valor proteic i podeu acompanyar-la, preferiblement, amb un segon plat de peix.
- La T.I.A contra el narcotràfic L’as a la màniga d’Ibáñez: arriba l’últim Mortadel·lo, un còmic inèdit i ‘perdut’ des de fa 10 anys
- Compte enrere en el sector bancari El mercat augura que el BBVA es quedarà entre el 30% i el 50% en l’opa
- Sector bancari El món empresarial català conté la respiració davant el final de l’opa
- Catalunya redueix la burocràcia per treballar als boscos
- ¿Ningú vol dimissions?
- El Govern es desvincula per complet d’Ábalos
- Tempesta judicial i política Una empresa de Panamà demana cita a Ábalos per expandir negoci
- Tempesta judicial i política L’empresària que va assegurar haver portat efectiu a Ferraz es reafirma
- context Corruptes i corromputs
- Regals, viatges i pensions alimentàries