FRUTAS Y VERDURAS MIGUELÍN. MERCAT DE MONTSERRAT
Empedrat de mongetes
Rosa Sanabra, propietària de la parada Frutas y Verduras Miguelín del Mercat de Montserrat, recomana aquesta recepta a base de mongetes del ganxet, varietat que ha obtingut la denominació d'origen de la Unió Europea per les seves qualitats úniques que la converteixen, per a alguns, en la millor mongeta del món.
INGREDIENTS (4 persones)
Mig quilo de mongetes del ganxet
Un pebrot verd
Un pebrot vermell
Una ceba tendra gran
Dos tomàquets d'amanida
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
L'empedrat és un plat típic català, ric i contundent, similar a una amanida d'estiu, fàcil de fer i, a més, molt refrescant. Per a la seva elaboració, heu de trossejar els pebrots, els tomàquets d'amanida i la ceba. A continuació, afegiu a la barreja d'aquests ingredients ben talladets les mongetes del ganxet ja cuites. Finalment, s'amaneix al gust, amb oli i vinagre i una mica de sal i de pebre, que li donaran el toc final al plat, que acostuma a servir-se de primer. Aquesta amanida de llegums té un alt valor proteic i podeu acompanyar-la, preferiblement, amb un segon plat de peix.
- Va visitar Salamanca, Valladolid, Lleó i Galícia L’estiu del Papa per Espanya a bord d’una furgoneta: així va recórrer Prevost Espanya amb una tenda de campanya
- Oriol Pujol inicia un nou projecte empresarial
- Protecció al consumidor El Govern espanyol endureix l’atac contra les conegudes com a trucades ‘spam’
- Apunt ‘Ajo y agua’
- De 7Cases Detinguda una administradora de finques per apropiar-se de 256.246 euros de 14 comunitats de veïns