Així sona 'Big boys', el primer 'single' del disc pòstum de Chuck Berry

El disc que la llegenda del rock va gravar abans de morir es publicarà el 16 de juny amb el títol 'Chuck'

fcasals37730111 files   this file photo taken on april 15  2013 legendary us170319131107

fcasals37730111 files this file photo taken on april 15 2013 legendary us170319131107 / PABLO PORCIUNCULA

1
Es llegeix en minuts

'Big boys', el primer 'single' del disc pòstum que va deixar gravat Chuck Berry abans de morir el cap de setmana passat, ja es pot escoltar, com una presentació de l'àlbum, el primer des de 'Rock it', del 1979, que es publicarà el 16 de juny amb el títol de 'Chuck'.

“When I was just a little boy like you, I wanted to do the things the big boys do", canta Chuck Berry en aquest tema, que arrenca amb un 'riff' de guitarra que recorda el del seu clàssic 'Johnny B. Goode'. Algunes de les cançons de l'àlbum daten dels anys 80, i la resta van ser gravades en els tres últims anys de vida de Berry, malgrat la seva delicada salut. 

Notícies relacionades

La llegenda del rock'n'roll havia gravat en diversos estudis de Saint Louis 10 temes, vuit de la seva autoria, amb la participació d'artistes convidats com Gary Clark Jr., Tom Morello, Nathaniel Rateliff i la base del seu grup habitual, compost pel seu fill Charles Berry Jr., la seva filla Ingrid Berry, el seu net Charles Berry III, el baixista Jimmy Marsala, el teclista Robert Lohr i el bateria Keith Robinson.

La companyia discogràfica també ha fet pública la 'tracklist' del disc, amb títols com 'Darlin', 'Jamaica Moon', 'Wonderful woman', 'Big boys', 'You go to my head', '3/4 Time (Enchiladas)', 'She still loves you', 'Dutchman', 'Eyes of man' i 'Lady B. Goode', composta com "una seqüela espiritual" de 'Johnny B. Goode'.