Mundial de Qatar

Cristiano Ronaldo: «Guanyar un Mundial amb Portugal era el somni més gran de la meva carrera, però s'ha acabat»

Cristiano Ronaldo: «Guanyar un Mundial amb Portugal era el somni més gran de la meva carrera, però s'ha acabat»
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’internacional portuguès Cristiano Ronaldo ha assegurat que «guanyar un Mundial» amb Portugal era «el somni més gran i més ambiciós» de la seva carrera, però que aquest «s’ha acabat» amb l’eliminació en mans del Marroc en els quarts de final de la Copa del Món de Qatar, a més de desitjar que «el temps sigui bon conseller» i que permeti «que cadascú en tregui les seves conclusions».

«Guanyar un Mundial amb Portugal era el somni més gran i més ambiciós de la meva carrera. Afortunadament vaig guanyar molts títols de dimensió internacional, fins i tot amb Portugal, però col·locar el nom del nostre país en el llindar més alt del món era el meu somni més gran», va indicar en una publicació a la xarxa social Instagram el portuguès, assumint que als seus 37 anys ja no tindrà cap altra oportunitat.

En aquest sentit, va recalcar que va «lluitar molt per aquest somni». «En les cinc participacions en Mundials en les quals vaig marcar al llarg de 16 anys, sempre al costat de grans jugadors i avalat per milions de portuguesos, ho vaig donar tot de mi. Ho vaig deixar tot al camp. No vaig girar mai la cara a la lluita i mai vaig desistir d’aquest somni», va manifestar.

Mundial convuls

«Desafortunadament, ahir el somni es va acabar. No val la pena reaccionar en calent. Vull només que tots sàpiguen que se'n va parlar molt, que se’n va escriure molt, que se'n va especular molt, però la meva dedicació a Portugal no va canviar ni un instant. Vaig ser sempre un més lluitant per l’objectiu de tots i mai donaria l’esquena als meus companys i al meu país», va continuar.

Notícies relacionades

L’atacant lusità va viure un dels Mundials més convulsos de la seva carrera. Durant la seva estada a Qatar, va acabar la seva relació amb el Manchester United, i en els dos últims partits dels ‘tugas’, a vuitens contra Suïssa i a quarts contra el Marroc, va ser suplent.

«Per ara, no hi ha gaire més a dir. Gràcies, Portugal. Gràcies, Qatar. El somni va ser bonic mentre va durar. Ara, cal esperar que el temps sigui bon conseller i que permeti que cadascú en tregui les seves conclusions», va concloure.