Mundial de Qatar 2022

Onana, del planter del Barça, expulsat de la selecció del Camerun per una discussió amb el tècnic

  • El porter, format a la Masia, ha sigut apartat de la concentració del combinat africà per discrepàncies amb l’entrenador, Rigobert Song, que li exigeix un estil de joc més tradicional sota pals que impliqui menys risc en la construcció del joc

Onana, del planter del Barça, expulsat de la selecció del Camerun per una discussió amb el tècnic
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

André Onana, porter format en les categories inferiors del Barça, ha sigut expulsat de la concentració del Camerun en el Mundial de Qatar. L’actual arquer de l’Inter de Milà ja no ha figurat en la llista de convocats per al partit del combinat africà davant Sèrbia. Devis Epassy, porter de l’Abha saudita, ha ocupat el buit deixat sota pals.

La Fédération Camerounaise de Football no s’ha pronunciat, de moment, respecte de la situació, ja que no ha explicat el motiu ni la durada d’aquesta mesura, la qual es desconeix si serà definitiva.

Disputa verbal

Tanmateix, segons fonts pròximes a la federació, tot apunta que el motiu de l’expulsió hauria sigut una forta discussió entre el porter i el seleccionador camerunès, Rigobert Song

Discrepàncies en sortida de pilota

Notícies relacionades

La disputa verbal entre tots dos s’hauria produït a causa de discrepàncies en el model de joc, ja que l’entrenador li demanava a Onana arriscar-ne menys amb la pilota en la construcció del joc. L’exporter de l’Ajax es va negar a acceptar el canvi d’estil més tradicional que li va proposar el seu seleccionador i les conseqüències han arribat de forma immediata.

Samuel Eto’o, president de la ‘Fécafoot’, hauria intentat que entrenador i porter arribessin a un punt d’acord, però el tècnic, Song, s’hauria mostrat inflexible amb la seva decisió de deixar de comptar amb Onana, qui havia sigut el porter titular del Camerun en el primer partit davant Suïssa, saldat amb una derrota per la mínima (1-0).