Automobilisme

Horari i on veure els entrenaments lliures del GP d’Àustria

Verstappen partirà com a clar favorit i buscarà ampliar l’avantatge en la classificació del mundial sobre Sergio Pérez i Fernando Alonso

Horari i on veure els entrenaments lliures del GP d’Àustria
1
Es llegeix en minuts

El Mundial de Fórmula 1 torna a Europa per disputar el Gran Premi d’Àustria aquest cap de setmana al circuit de Red Bull Ring a la ciutat austríaca de Spielberg.

A la desena cita del mundial es presenta el neerlandès Max Verstappen com a favorit a revalir el primer lloc i consolidar-se com a lider a dalt de tot de la classificació. Al GP del Canadà va superar Fernando Alonso i Lewis Hamilton i, va ampliar l’avantatge sobre el seu company d’escuderia Sergio Pérez, que va finalitzar la carrera en la sisena posició. Després de l’aturada d’una setmana, els monoplaces tornaran a rodar davant el públic austríac.

Horari dels entrenaments lliures del GP del Canadà 2023

Divendres 30 de juny

Entrenaments lliures 1: 13.30 h.

Les opcions espanyoles es concentren a Fernando Alonso i Carlos Sainz. L’asturià continuarà buscant a Àustria la seva victòria número 33 mentre que el madrileny confia a competir directament amb els rivals més forts per ocupar un dels primers llocs de la carrera. Max Verstappen no ho posarà fàcil i intentarà seguir dominant el mundial així Checo Pérez el seguirà de prop.

On es poden veure les carreres de Fórmula 1

Els que no tinguin la sort de poder ocupar un lloc a les grades sempre poden conformar-se per seguir l’emoció del ‘Gran Circ’ per la televisió. Un any més, els encarregats de retransmetre la Fórmula 1 a Espanya són Dazn i Movistar+, que comparteixen emissió. En principi, cap dels grans premis es podrà veure en obert.

Si no tens accés a aquestes opcions, sempre pots seguir les carreres en directe en la nostra retransmissió en viu.

Horaris del GP del Canadà 2023

Divendres 30 de juny

Classificació: 17.00 h

Dissabte 1 de juliol

Classificació a l’esprint: 12.00 h

Carrera esprint: 16.30 h

Notícies relacionades

Diumenge 2 de juliol

Carrera: 15.00 h