Fórmula 1

Horari i on es pot veure la carrera del GP dels Estats Units

El pilot neerlandès Max Verstappen ja és campió del món i surt per darrere de Carlos Sainz, que va aconseguir la pole

Horari i on es pot veure la carrera del GP dels Estats Units
1
Es llegeix en minuts

El pilot espanyol Carlos Sainz (Ferrari) va aconseguir aquest dissabte la ‘pole’ de cara al Gran Premi dels Estats Units amb l’última volta de la Q3 a Austin, on tindrà al ja campió Max Verstappen (Red Bull) com a rival més important a la recerca de la victòria.

El madrileny va arribar amb ganes al Circuit de les Amèriques, sense mirar la classificació general, cinquè amb opcions de buscar el podi, sinó apuntant a l’ambició de victòries. No hi va haver sorpresa, amb Ferrari i Red Bull a dalt, però amb mínimes diferències tocava esperar a la bandera de quadres.

Sainz va aconseguir la tercera ‘pole’ de la seva vida fins ara amb un temps de 1:34.356, 65 mil·lèsimes millor que el seu company Charles Leclerc, però el monegasc té una penalització de 10 posicions en graella de diumenge per canvis al motor. Així, a la vora de l’espanyol en primera línia sortirà Verstappen.

«No ens enganyarem, Red Bull és el favorit per a la carrera, solen tenir millor ritme i Max ho està fent molt bé», va dir un Sainz seriós, en l’entrevista després de baixar del monoplaça, conscient que la feina de veritat està per fer. Els Red Bull tindran a més la motivació de dedicar un bon resultat, fins i tot el Mundial de Constructors, al seu fundador, Dietrich Mateschitz, mort aquest mateix dissabte.

El vent va incomodar molt els pilots en un COTA per si mateix exigent. Amb tot, no van fallar ni Ferrari ni Red Bull, amb Sergio Pérez quart tot i que també relegat per una sanció de cinc llocs. El mexicà aspira a defensar la seva segona posició del Mundial, amb un punt de diferència sobre Leclerc.

On es poden veure les carreres de Fórmula 1

Els que no tinguin la sort de poder ocupar un lloc a les grades sempre es poden conformar a seguir l’emoció del ‘Gran Circ’ per la televisió. Un any més, els encarregats de retransmetre la Fórmula 1 a Espanya són Dazn i Movistar+, que comparteixen emissió. En principi, cap dels grans premis es podrà veure en obert.

Si no tens accés a aquestes opcions, sempre pots seguir les carreres en directe en la nostra retransmissió en viu.

Horari de la carrera del GP dels Estats Units de F1

Notícies relacionades

Diumenge 23 d’octubre

22.00 h GP dels Estats Units al circuit d’Austin