Fórmula 1

F-1: horari i on veure els entrenaments lliures del GP del Canadà

Construïda dins de l’illa artificial de Notre-Dame, que banya el riu San Lorenzo, la bonica pista canadenca té una longitud de 4.361 metres i 14 corbes, 6 a l’esquerra

F-1: horari i on veure els entrenaments lliures del GP del Canadà
1
Es llegeix en minuts

Després de dos anys absent del Mundial –a causa de la pandèmia–, Mont-real acollirà la cinquanta-setena edició d’un Gran Premi que ningú ha guanyat més vegades (7) que l’alemany Michael Schumacher i que Hamilton: que va igualar fa dos anys el rècord històric de títols mundials de l’anterior, convalescent encara del greu accident d’esquí que va patir a finals del 2013 a Meribel, als Alps francesos.

Alonso va celebrar a Mont-real una de les 32 victòries en la F-1 –les 32 que té Espanya al llarg de tota la seva història en la categoria reina– el 2006: l’any que va revalidar el seu títol, amb Renault. Després d’un inici de temporada omplert d’infortunis, Fernando va sortir relativament content de Baku, després de puntuar per tercera vegada en les tres últimes carreres. Lluny encara dels llocs que es mereix ocupar, Alonso ocupa l’onzena plaça, amb els mateixos punts (16) que el francès Pierre Gasly (Alpha Tauri), que, a l’acabar cinquè a l’Azerbaidjan, va avançar al desè lloc general.

Construïda dins de l’illa artificial de Notre-Dame, que banya el riu San Lorenzo –i que en els Jocs Olímpics de Montreal’76 va allotjar, entre d’altres, les proves de piragüisme– la bonica pista canadenca té una longitud de 4.361 metres i 14 corbes; sis de les quals a l’esquerra.

Horari Entrenaments F-1 GP Canadà 2022

Notícies relacionades

Divendres 17 de juny

  • Entrenaments lliures 1: 20.00h - 21.00h (CET)

  • Entrenaments lliures 2: 23.00h - 0.00h (CET)

On veure el GP del Canadà de Fórmula 1

La carrera es podrà disfrutar en directe a través de DAZN i a l’Sport. Si tens Movistar+ també podràs veure la Fórmula 1 al canal DAZN F1 (Dial 58).