Automobilisme

La dona de Schumacher: «Ho donaríem tot per tornar a parlar amb ell»

La dona del pilot alemany i el seu fill posen una mica de llum a l’estat de salut del set vegades campió del món d’F-1 en un documental de Netflix

La dona de Schumacher: «Ho donaríem tot per tornar a parlar amb ell»

Efe

1
Es llegeix en minuts

A punt de complir-se el vuitè aniversari del greu accident d’esquí que va patir Michael Schumacher, la família del set vegades campió del món trenca l’hermetisme que ha envoltat el seu estat de salut en un documental de Netflix que s’ha d’estrenar aquest mesos de setembre.

Notícies relacionades

Al documental, tant Corinna com Mick, la dona i el fill de Schumi, reconeixen la delicada situació en la qual es troba l’alemany a través d’unes declaracions que recopila la revista ‘Race Fans’: «Per descomptat que enyoro Michael cada dia, però no només jo el trobo a faltar: els nens, la família, el seu pare, tothom que és a prop d’ell. Tothom troba a faltar Michael, però Michael és aquí. De manera diferent, però és aquí i això crec que ens fa trobar força».

Corinna remarca que fan tots els esforços possibles per mantenir la lluita del pilot, però assegura que la família no aixecarà el vel de privacitat amb què intenta protegir la situació de l’alemany: «Vivim junts a casa, fem teràpia. Fem tot el possible per fer que Michael millori i assegurar-nos que està còmode i simplement de fer que senti que està amb la seva família. És molt important per a mi que pugui continuar disfrutant de la seva vida privada el màxim possible. Michael sempre ens va protegir, ara l’estem protegint».